Färg till fasaden ;0/

Har precis varit inne i samhället och fiskat fram lite färg i vår kära färgbutik. Det kommer troligtvis bli nån varm och gammaldags färg när det väl är dax. Jag körde faktiskt förbi ett ganska så fint hus tidigare idag, och självklart så var han gullig och gav mej alla nuffrorna i färgkoden. Det står mellan två eller tre olika färger nu. Det enda rätta är väl att testa runt lite och helt enkelt se vad som "känns bäst". Nästa vecka räknar vi med att lämna in beställningen på köket, och då med de EXAKTA måtten. De första måtten vi lämnade hade visst blivit rätt mycket fel. Vi har nu därför gått från två hela skåp med kyl och frys, till ett bredare med båda delar. Tur att man kan trolla lite grann, eller hur?! ;0) Känner att humöret  tyvärr är lite småpissigt just nu, så det får bli en liten långpromenad med  musik och vovven. Vädret är rövatråkigt om nån undrar. Borde nog ta mej den där välbehövliga pausen som jag babblat så mycket om. Blåst och regn kan kvitta. Vart tog allt det fina vägen?! Hörs senare...



Anonym säger:

Varför tog du bort inlägget? Det var jättebra skrivet ju...

2009-07-30 | 17:15:27
Jennie <3 säger:

Erat hus kommer bli superfint när det blir brädklätt,målat & klart.Ni är jätteduktiga som kämpar på...men glöm inte bort att ta en liten paus från allt renoverande emellanåt....=)



Här e de oxå trökigt väder......och BLÖTT SÅ IN I BOMBEN!! Åkrarna jag brukar gå på i vanliga fall är sjöar med ca 2 dm vatten på! Vi håller på att drunkna här uppe...men finns en som är glad över allt vatten...EMIL!! Gud va han plaskar på åkrarna..haha =)



Tusen kramar <3!!!

2009-07-31 | 13:14:30 | Bloggadress: http://jennieleee.blogg.se/
Tittar du in ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: