Köksmötet i Göteborg igår...

Ja nog blev det ett köksmöte alltid, men i tid kom vi INTE!! Vi körde nog allt annat än rätt ska ni veta. Köksgubben fanns i Säve, och vi körde efter Jörgens vägbeskrivning från nätet. Inte alls speciellt lätt ;0/ Näpp, vägbeskrivning MED karta el varför inte en Gps nästa gång?! Fast Jörgen tycker att det är lite fusk. Han är tydligen lite mer äventyrlig och vill SJÄLV. Kan själv ni vet ;0) Fast kanske inte den lämpligaste tidpunkt när man har en speciell TID att ta hänsyn till. Fram kom vi i alla fall, även om det blev på en lite annan tid ;0) Killen hade inte nåt större problem med vår något sena ankomst, utan tog i hand och hälsade oss varmt välkomna. Vi TITTADE och KÄNDE på ett av deras kök, ett SUNDBORNKÖK. Jätte charmigt verkligen, men nåt gör mej ändå lite osäker. Jag är rädd att det är ett kök jag kommer ledsna på rätt snabbt. Vi pratade om möjliga lösningar för just vårt kök. Vart kyl, frys och spis står allra bäst tex. Vi fick ett ungefärligt pris UTAN vitvaror och bänkskivor, så nu ska vi bara vänta på Torsdagens möte på Kvänumskök. Jag har ett par helt UNDERBARA kök där som jag bara MÅSTE kolla mer på, och så ska inredaren som vi har bokat tid med få komma med  alla sina tips och goda råd för just vårt kök. Ett ungefärligt pris ska hon också baka ihop. Nu är det en heldag med jobb och P-möte för mirakelmalin igen. Ha en kalasfin dag och njut av vårt finfina väder <3 Kramar i miljoner till Er alla där ute!! <3







Mia säger:

Hej gumman! Vill gärna hjälpa dig med bloggen men vår ena dator har lagt av och på den bärbara har jag inget bildreigeringsprogram. Jag kan byta bakgrund och lite färger men fixa en ny header blir lite svårare. Om du nu inte kan tänka dig att ta någon av dina gamla.

Kram

2009-06-25 | 11:52:20 | Bloggadress: http://studentmamma.blogg.se/
Malin mirakeldam!! säger:

Kul Mia ;0) Har du den headern kvar som jag hade för jättelänge sedan?! Den som gick i svart, rött turcos el den med brun och turcos?! Minns du??

2009-06-25 | 12:11:30 | Bloggadress: http://malinsmirakel.blogg.se/
Jennie <3 säger:

Haha,Jörgen då....;P

Inte lätt att välja kök....!! Finns ju så himla mkt fint att välja mellan...=)Tänk om man inte behövde ta nån hänsyn till priser....då hade de iallafall varit lite lättare!!!!

Kramizar <3

2009-06-25 | 23:39:43 | Bloggadress: http://jennieleee.blogg.se/
Tittar du in ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: