Urinprov, elektriker och kakel/klinkersläggare.

Ett bamsestort TACK för Era kommentarer på köksinlägget igår!! Vilken lycka det var att läsa dem!! Kul att ni tyckte om vårt lilla kök det ;0) Jörgen blev faktiskt HELT klar med tapeten igår <3

Idag började mirakelmalinsdag med ett tappert försök att pinka, kissa RAKT ned i en liten burk ;0§ Det är nämligen dax att lämna in ett nytt och förhoppningsvis bakteriefritt urinprov till vårdcentralen idag. Barnmorskan tyckte att dagens datum var ett bra datum för detta, så så fick det bli. Ska springa dit med det nu på på morgonkvisten så att det säkert kommer med labb-bilen vid lunch. Det känns helt okey i blåsan nu så medicinen har med stor säkerhet gjort nytta.

Äntligen kanske det faktiskt börjar hända lite mer här hemma ;0) Killen som lade klinkersen i köket, var hemma en sväng igår. Vi har nu bestämt oss för att låta honom få gå lös på badrummet så fort han hinner ;0P Jörgen har nog med arbete som han här i huset, plus att han har sitt vanliga jobb som ska skötas. Kakelkillens jobb är alltså mer än välkommet som ni förstår. Han ska få ta sej an det precis som det står just NU, och få göra precis allt som krävs för att få det klart. För honom så kom jobbet ganska så lägligt i tiden, så troligtvis sätter han igång redan i slutet på nästa vecka. Med alla dessa hormoner i kroppen så är jag bara evigt tacksam för all hjälp, även om den kostar en massa. Tålamodet är inte att leka med på denna mirakelgravida ;0)

E
lektrikern har lovat att komma hit och fixa färdigt med allt det elektriska i idag. Det blir mysbelysning i spottarna och med  runda renova i gammal stil. Får försöka fota lite senare i kväll. Dax att dra till jobbet nu... Ps. Bebisen sparkar mer och mer nu. Jag hade nästan glömt hur himla mysigt det känns med de där små puffarna <3 Om exakt en vecka (kl 09.00) är det Ultraljud ;0)



Des säger:

Se nu till att ha en j-la massa skvaller & fika, för sista helgen i månaden kommer nämligen jag göra ett tappert försök att komma förbi;)

Saknar er massor!! Ska bli spännande med UL!

Kram<3

2010-01-18 | 08:10:23
Fiffi säger:

Mysig blogg! Kram från en nygravid tjej

2010-01-19 | 10:58:17 | Bloggadress: http://princessbakelsen.blogspot.com
Anonym säger:

Hej, förlåt om jag frågar men jag har fått för mig att du har tre barn? Men ser alltid endast bilder på två. Hoppas det inte hänt någonting, har försökt kolla bak i ditt arkiv men inte sett någonting skrivet!



Mvh /läsare

2010-01-21 | 13:57:46
Cim säger:

Ojojoj längesen jag var här, läste lite för några veckor sen om en bebis till... Åååh vad mysigt, synd att man är lite till åren kommen....



Kramisar

2010-01-21 | 16:07:00 | Bloggadress: http://lillahustrun.blogg.se/
Anonym säger:

hoppas du haft en bra dag! :) natti

2010-01-21 | 22:28:36 | Bloggadress: http://musicrecord.blogg.se/
Malin <3 säger:

Svar till en läsare; Visst har vi TRE barn. Rasmus (vår stora grabb)håller sej inte gärna framför kameran och är därför inte med så vidare mycket här inne. Ha en bra dag ;0)

2010-01-22 | 08:02:22 | Bloggadress: http://malinsmirakel.blogg
Anonym säger:

Okej, puh! Där blev jag rätt lättad :) Tack för infot!



Ha en bra dag du med, tack för en fin blogg!



Mvh Läsare :)

2010-01-22 | 10:09:39
Malin <3 säger:

Vassego och Tack så mycket för söt kommentar ;0)

2010-01-22 | 10:42:20 | Bloggadress: http://malinmirakel.blogg.se/
Tittar du in ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: