Busig och med mycket vilja!

Igår försökte W komma åt pastan större delen av dagen. Hon kämpade och kämpade, så till slut så fick mamman sätta dit en gummisnodd för att stoppa. Kan inte göra mycket annat än att beundra hennes kämparglöd. Det krävs en hel del för att fixa upp ett skåp, och minst lika mycket till för att pilla fram pastan, speciellt från en GÅSTOL. Fick faktiskt filmat en snutt på själva "rånet" igår, men lyckades TYVÄRR inte få in snutten här. Måste bara fixa en grej först, men det kommer =)

Igår var vi i alla fall i stallet igen. UTERITT stod på schemat och promenad för mamman. Vi brukar alltid promenera med när ungarna rider ut, och samma var det igår. Falcon och Beata fungerar riktigt bra ihop. Han är så snäll, så snäll... Nu suger det allt rejält i "häst-tarmen" igen, precis som vanliget på våren. Vi får väl se när hästdrömmen kan bli verklighet. Direkt efter stallet så drog jag och Jörgen iväg på löprunda nr.2. Kändes fint i benen igår med faktiskt, de nya skorna är kanon! Pt;n pratade en massa som vanligt, och frågade ständigt om min status. "Hur känns det i benen, orkar du dra på lite till...?? " Jag har kommit på att ANDNINGEN är A och O när man springer, så det fick bli mer fokus på den och lite mindre prat med Pt;n =)

Vi får hoppas att våra rundor blir en vana nu, och inte bara nåt tillfälligt. Mår så sjukt bra efteråt, så detta får jag vara rädd om! Tänkte att jag skulle skriva in varje runda här som en liten morot. Då kan ju ni också ha koll, bra va?!? och  kanske piska på lite extra om jag segnar till =) Rasmus tog sin runda han med igår. Han fortsätter förvåna... helt ensam sprang han igår, och riktigt fort! Vem vet, vi kanske anmäler hela familjen till nån stor tävling sen =P Ska strax köra ungarna till skolan nu. På tal om skolan, Rasmus hade temadag igår och var så nöjd när jag hämtade. Kul när lärarna kommer på lite roliga grejer =) Eleverna (ca 7 st) hade fått i uppgift att bygga en lådbil tillsammans. Ja ni kan ju gissa själva hur kul de måste haft =P Dagen hade börjat med ett barnvagnsinköp och alltså slutat med ett stycke läcker lådbil. Det är ju precis SÅ det ska vara! Ungarna ska ha skoj i skolan, och det kan man faktiskt ha när man får till sånt de gillar. Bvc-dax med läkarundersökning idag för vår W <3


Tittar du in ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: