Miss Blackbirdy <3

   Blogg     0 kommentarer

En lyckad kväll! =)

   Blogg     0 kommentarer

Igår (Lördag) så vart det mysigt fix och förberedelse ute hos Jessica på "Lantisliv" =) Klockan 20.00 begav vi oss vidare till centrala Vedum för god middag hos mysiga Susanne. Det blev verkligen en toppenkväll som jag kommer att njuta länge av. Det bästa av allt var att jag inte tog en droppe starkt på hela kvällen så idag mår vi bra =) Till Er i området vill jag bara säga; BESÖK Jessica och alla hennes charmiga grejer! Lokalen som är nyrenoverad är grymt lyckad =) Lantisliv it is!! Ps. Tack alla för en härlig kväll och gott samarbete! Ds.

Föräldrar berättar...

   Förlossning     0 kommentarer
 
Lite positiva ord om "Förlossningsgruppen", oss doulor och hur himla bra det kan vara att föda med en...
 
kolla in denna länk söta ni <3
 
Ps. Här är ännu en länk för er som vill... Ds.
 
 

Kvällens "Uppdrag granskning".

   Förlossning     0 kommentarer
 
Kvällens avsnitt av "Uppdrag granskning" bara MÅSTE ses, så till er som missade, SE den!!
 
http://www.svtplay.se/video/317002/del-5-av-17-skammen
 
Är själv en av många som blivit drabbad av just en sådan (ej total utan partiell) skada, så detta upprör mej mycket! Jag hade till skillnad från tjejerna i avsnittet TUR och fick den hjälpen jag behövde på en gång. En förlossningsläkare sydde och kontrollerade skadan DIREKT efter förlossningen och det är jag evigt tacksam för! Fick även tid hos sjukgymnast, "läxor" på olika knipövningar och så återbesök på det, så himla bra och precis som det alltid borde få vara. Ingen ska behöva lida på det här viset! =/ Hoppas verkligen vi får till en ändring på detta nu och RUTIN på koll!!

Lynsey Stones vackra bilder <3

   Förlossning     0 kommentarer
 
Jag bara måste länka till dessa underbara bilder igen <3
 
Gilla på Facebook ni som vill och njut av fina bilder precis som jag =)

Lycka!!

   Blogg     0 kommentarer

God morgon 24/9 <3

   Blogg     0 kommentarer

Freedom for birth <3

   Förlossning     0 kommentarer

Fina du <3

   Blandat     0 kommentarer
 
 
 
 
 

Minnen från året i Usa <3

   Blogg     1 kommentarer
 
Denna lyssnade jag en del på då jag och kompisen Marielle äventyrade i Florida -95-96 =)
Minns att jag spelade just denna på HÖGSTA volym mellan mitt och kompisens hem... =)
Tänk ändå vad mycket minnen som kan trollas fram av bara en låt eller en doft?! Helt otroligt!

Mera härlig boudoir... =)

   Blandat     0 kommentarer
 
 
Vill även passa på att tacka bilens ägare så himla mycket för lånet =P
 
TACK!!
 
 

Musik såklart... <3

   Blandat     1 kommentarer

Ännu mer... (boudoir)

   Blandat     1 kommentarer
Stort TACK till modellerna som låter mej visa en del av våra "fångster" =) Denna gången lyckades vi få till ca 80 bilder och det förstår ju vem som helst att så många går ju bara inte att hålla på med på ett enda uppdrag. Det tar helt enkelt för mycket tiiiid, så mitt största bekymmer nu är HUR sjutton jag ska kunna begränsa mej =/ =) 
 

Fler bilder... (boudoir)

   Blandat     1 kommentarer

My sweet sister <3

   Blogg     0 kommentarer

Spring och köp "Vi Föräldrar" och spana in syster Stina med familj ni med <3

Hål i vägga, såga på!

   Blogg     0 kommentarer

Snickare och nytt fönster!

   Huset     0 kommentarer
Idag kommer (tro det eller ej) husets absolut SISTA nya fönster att sättas in =) Ett 3-fönster till sovrummet är det som ska på plats. Så nu har vi alltså fått alla fönster bytta på huset, en fartsukvist, och även haft två grabbar som kommit och gjort grov och grundarbetet för plattor som skall läggas här utanför. När killarna ändå var här med alla sina maskiner så passade vi även på att snygga upp lite (skrapa och lägga på nytt grus)ute på gårdsplanen. Så nu ska vi bara välja ut en sten som vi gillar. Hade jag fått bestämma så hade det nog fått bli såna där gamla fina gatstenar =) En annan grej som vi fått i ordning är husets utebelysning. Elektrikern var här i förra veckan och satte upp hela fem lampor. Tre på köket och två utanför ytterdörren. Vet inte om jag har visat er nån bild på själva armaturen?! Det KAN nog hända att det dyker upp en sen =) 
 

 Visst är det fint?!
 
 
 
 

Skoj ska man ha! =)

   Blandat     1 kommentarerVisst är det märkligt hur himla mycket folk TITTAR så fort tyget är av en annan sort?! Sommartid springer vi mer än gärna runt i små bikinis men "kors i taket och herre jösses" om bikinin går och blir ett stycke BH & TROSA =O =) Okey att vi kanske hunnit lite väl långt i månaden September för att ligga på alla fyra och leta småkryp, men ändå. Exakt vad är det som är så faligt med underkläder när bikini är så okey?! Bara en liten (av rätt så många) grejer som jag brukar gå omkring och fundera på =P Alltså för mej finns det inget mer naturligt än just KROPPEN. Förra boudoiren jag fotade, ja den som ni såg här inne, minns ni den?! Dessa bilder lade jag (efter ett okey av modellerna) även ut på min facebook. Tro det eller ej men det fanns faktiskt en av mina "vänner" där som tyckte att bilderna var något för "nakna" för facebook =) VARFÖR är vi så himla rädda för nakenhet kan man undra?! VAD är det som är så fult?! Man ska vara grymt stolt över sej själv och sin kropp och så länge som bilderna har något vackert i sej så tycker i alla fall inte jag att det är något fult! =)
 
Kram och God natt <3

Ett smakprov från idag... (Boudoir)

   Blandat     2 kommentarerFler bilder kommer, jag LOVAR =) 
 
Dax att sova nu för i morgon väntar jobb <3

Shoppat!!

   Blogg     1 kommentarer

Lite smått & gott inför morgondagens Boudoir <3