Kalas kul i kväll!!!

   Blogg     0 kommentarer
image690

Kommer bilder sedan såklart ;0)

Denna är till dej Pappa... saknar dej så!!

   Blogg     3 kommentarer


Vet att du älskade denna låten.

Lite reklam igen ;0)

   Blogg     0 kommentarer

Attans vad det regnar!! Hur ska det nu gå med Jorgubbensdag ;0§

   Blogg     1 kommentarer
Typiskt, typiskt...

Ja det är väl självklart att regnet ska ösa ned JUST I DAG ;0( En "Jorgubbensdag" ska ju firas i solen jue!! Hur kul är det och dra på sej det läckra regnstället när man ska fram, inte alls kul!! Vi får verkligen hoppas att det slutar snart. Jag fick ett härligt mess av en kompis nyss och hon skrev att det INTE fanns något dåligt väder, utan bara dåliga kläder ;0) Hon skulle dra på sej och ungarna regnkläder och åka fram på byn och "valla" barn. En annan sak som hon lovade var att det INTE skulle regna i kväll, har ju nämligen tänkt att gå ut då. Vi får hoppas att hon får rätt, annars vet jag faktiskt inte om jag är så speciellt sugen. Sitta som en slickad katt i ett öltält och trycka kanske inte är det roligaste precis, eller så är det, man vet ju aldrig ;0P Vi får se vad som händer och fötter. Önskar iallafall mina små mirakelläsare en underbar Lördag nu!! Vad ska ni hitta på förresten?! KRAM

Njut av Regina Spektor!! Hon e bara kanon ;0)

   Blogg     4 kommentarer

Utmanad av Anna!!

   Blogg     1 kommentarer

Jag hakar på Annas utmaning och fyller i!    www.annaeriksson.blogg.se

Tre saker jag inte förstår mig på:
1. Människor som förgriper sej på barn.
2. Matte ;0)
3. Meja när hon löper...  hon blir helknäpp!!


Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet
jag sitter vid:
1. Kex med brieost ;0)
2. Kameran
3. Mobilen

Tre saker jag gör just nu:
1. Bloggar.
2. Lyssnar på ljudet av Ludde och Betty i badet.
3. Funderar på vad jag ska skriva ;0)


Tre saker jag vill göra innan jag dör:
1. Gärna bli mamma en sista gång.
2. Vinna på lotto kanske...
3. Känna att jag är nöjd med det liv jag haft!!


Tre saker jag kan:
1. Städa, bra va?! ;0)
2. ÄLSKA min familj!!image228
3. Prata, prata, prata...


Tre saker jag inte kan:
1. Glömma saker som gör mig ledsen
2. Ge upp min dröm om att få bli mamma en sista gång.
3. Leva mitt liv utan mina barn!!


Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
1. Ditt hjärta.
2. Dina barn, de har alltid något klokt att säga!!
3. Tystnaden


Tre saker jag skulle vilja lära mig:
1. Att glädjas mer åt allt smått, och leva mer här och nu.
2. Sluta stressa!!
3. Laga super god mat!!


Tre favoriträtter:
1. Goda grytor på hösten.
2. All grillad sommarmat.
3. Min sambos lyxiga fiskrätt med lax.


Vem vill vara med på utmaningen?

Kopiera, klistra in och ändra!


Jag utmanar www.carolinelanden.blogg.se  www.studentmamma.blogg.se www.stinalee.blogg.se  www.qristall.blogg.se

I dag blir lille Elliot Tre månader ;0)

   Blogg     2 kommentarer
Ett STORT grattis till denna lille grabb!!

image684

Elliot i magen...

image685

Detta är en bild på Elliot med sin mamma Gabriella. Bilden är tagen på mitt kalas, då han fyllde en månad, och jag blev tant (30 år). En jätte fin liten kille är han. Elliot och hans familj firar den stora dagen på sin semester i Italien med en massa sol och bad ;0)  Saknar er allt!! Kramar till Er från mej ;0)

Fredag igen ;0)

   Blogg     3 kommentarer

God morgon allihop!!

Ännu en nu dag i vårt liv. Solen skiner utanför, härligt!! Det känns som att den inte varit framme på evigheter!! I dag är det förskola som står på schemat för mina två minsta. Rasmus är ju hos kompisarna, och kommer säkert att vara det större delen av dagen då vi jobbar. De bor ganska nära oss så de tar sej hit själva när de lessnar där borta. I helgen har vi något som vi kallar för "Jordgubbensdag" i vårt samhälle. Det är en stor fest som varar i nästan två dagar. Tivoli och en massa annat skoj!! "Miss Jordgubbe" tävling är det också som Erik Segerstedt ska komma hit och leda. Så det blir vad vi ska roa oss med i helgen, och förhoppningsvis så blir det någon trevlig bild i min lilla mirakelblogg med. På Lördagskväll blir det eventuellt lite utgång för mej och syster Sofia. Det var ju en hel evighet sedan sist. Kram på er...


image683

En bild på min lilla Beata som en mycket liten Påskekärring ;0)

Här ska njutas av goda Räkor ;0)

   Blogg     2 kommentarer
image681

Hade gärna önskat att de var färska, men tyvärr så är "Räkisarna" på bilden STENhårda och kalla, Jörgen fick nämligen köpa frysta i affären förut ;0( Men va fasen, det fungerar de med... lite kallt vatten bara, så är de ätbara på ett litet kick ;0) Ha nu en jätte trevlig kväll och sussa gott i natt. I morgon blir det till att blogga lite innan jobbet tror jag, brukar ju vara uppe innan tuppen då som ni säkert vet ;0) Ha det bäst så hörs vi!!

Nu väntar magen på Räkor, bäst jag skyndar mej...

Övernattning hos kompisen inatt ;0)

   Blogg     1 kommentarer
image680

Här ser ni min lille Rasmus till höger, med sina två kompisar, Freddy och Sam. I natt är det övernattning hos bröderna "Brothers" som gäller för min Rasmus. Sommarlov... finns det något bättre?! Skulle inte tro det ;0) Hoppas att ni får en kul kväll grabbar!! Kramisar från Rasmus mamma Malin.

STORT tack till ALLA Ragnars författare, ni har gjort ett fantastiskt jobb allihop!!

   Blogg     1 kommentarer

Denna sagan är ett bra exempel på hur bra det kan blir när man slår alla kloka huvuden ihop ;0) Jag tycker att Ragnar fick en underbar resa med många goa vänner!! STORT tack till Sussie som såg till att Ragnar fick ett slut. Så se nu till att dela med er av "vår" lilla saga till alla. Jag tycker att Ragnar är värd att bevara!! STOR kram till Er alla från en glad mirakelbloggare!!

Ps. Ska fundera ut vad jag ska belöna med för pris, och vilka av er som är värda en extra belöning... Ds.

image677

Ragnars resa...

   Blogg     1 kommentarer
*RAGNARS ÄVENTYR*


Det var en gång en liten snigel som hette Ragnar. Han bodde i en stor och mörk skog utan några som helst underhållande saker att göra. En dag beslutade han sig för att bege sig till den läskiga staden som han hade hört talas om när han var liten. Ragnar packade sina saker i en resväska och startade sin långa färd.
När han hade kommit till floden och skulle passera över den gamla träbron såg han något häpnadsväckande.
Ragnar hade aldrig sett något så vackert i hela sitt liv. Det var en
blond kurvig skogsnigel! Blyg som han var tog han lång tid på sig innan han närmade sig denna vackra uppenbaralse.

Till slut tog han mod till sig och sa eh, hej! Jag heter Ragnar och är ute på äventyr. Jag har begett mig ut alldeles ensam. Ragnar kände sig modig för en stund och frågade; Vill du följa med? Den blonda och kurviga skogsnigel såg förtjust ut men dröjde med sitt svar. Modet Ragnar känt försvann fort när skogsnigeln inte svarade och han blev änmer blyg än vad han vanligtvis var. Ragnar ångrade sin förfrågan och sa; Äh,öh,..det var en dum fråga eh...så klart att du har annat för dig. Ragnar vände snabbt ner blicken mot marken.

Han kisade försiktigt och snabbt mot skogssnigeln som gav ett leende tillbaka och svarade Ja, det vill jag gärna. Ska vi glida över bron och påbörja ditt äventyr tillsammans? De börjar bege sig mot bron, efter några timmar har de äntligen tagit sig över. Men vem möter de då?! Jo på bron möter dom en annan
snigel som också var ute på ett äventyr.

image678

Ragnar frågade om
snigeln ville följa med som på sitt äventyr. Snigel presenterade sig och sa; "Jag heter Sivert. Ragnar
presenterade sig artigt, "Hej Sivert jag är ragnar och detta är min
vän Agatha och vi är på väg mot ett stort äventyr".
De 3 gick mot solnedgången och blickade framåt
Nu var det på väg ut i den stora världen...
 
Det var en ljum kväll och endast små syrsor hördes. Det var en väldigt lång färd kvar & kvällen började övergå från finsolnedsgång färg på himlen till svart och läskig natt. Ragnar, Sivert & Agahta vart små rädda men ingen sa något, dom fortsatte bara att gå tills dom hörde prassladet närma sig och fram kom en indisk kobra.
 
Kobran hette Indie och slingrade sig sakta fram till de tre sniglarna. Ragnar höll hårt om
Agatha. Kobran Indie frågade vart de var på väg, men han såg att de såg rädda ut och sa för säkerhets skull, - Ni behöver inte vara rädda för mig, jag ska inte göra er illa. Jag är på väg till Oasen, en plats som jag har hört talas om. Det ska vara en helt fantastisk plats att bo på. Den ligger bortom solnedgången, vid änden av regnbågen och ovan molnen.

- Jag har varit på resande fot i ett par månader nu men har inte hitta fram.
Indie frågar sniglarna om dom har hört talas o det hade de inte men de alla blev tagna av platsen Indie berättade inlevelsefullt om och lyssnade förstummade. Ragnar berättade sedan för Indie vart de var påväg och insisterade på att de kunde färdas tillsammans. Varför inte, tänkte Indie och slöt sig till gruppen.
 
Ragnar som startat sin resa ensam hade nu mött sällskap och tillsammans fortsatte de sitt äventyr, Ragnar, Agatha, Sivert och Indie. Eftersom det hade blivit natt och många faror lurade i den stora skogen, bestämde sig Ragnar och hans nyfunna vänner att slå läger för natten. De hittade en mysig liten dunge, lagom täckt av stora blad så de inte skulle upptäckas av de olika farorna som lurade ute i mörkret. De somnade ganska fort allihopa, eftersom de var trötta efter dagens äventyr.
 
Ett par timmar senare väcks Ragnar av ett högt vrål. Det var ett högt och öronskärande vrål och ett litet svagt elakt skratt. Ett skratt var något som varken Ragnar, Sivert, Agatha eller Indie någonsin hade hört förut och givetvis kunde de då inte förstå att just det ljudet de hörde nu var ett sådant, men elakt lät det.
Indie slingrade ut en bit av den långa svansen (som hela kroppen faktiskt bestod av) och kom snabbt in igen.
- Det var en hyena, min gamla morfar berättade om en sådan för mig en gång, de är visst hemskt farliga!

En och en stack de försiktigt fram sina små huvuden för att se faran.
När det var Ragnars tur såg han ett otrolig tunderligt djur, det såg nästan ut som en katt.
och framför katten, i en stor blodhög låg det som hade framkallat vrålet, en död myra. Brevid myran satt en darrande liten nyckelpiga och vred sina blodiga händer.

Moihihi!! Skrattade hyenan hysteriskt.... Äntligen lite action i denna trista lilla skog. Bryt!!! Ropade kameramännen genast!
Detta är en BARNSAGA! Nu försöker vi igen. Chaaaampagne tack, skrek Ragnar från sitt skal! Jag svettas ju snart ihjäl, kan nån fixa lite ostron, jag är ju faktiskt stjärnan här sa han...Ni får vänta på mig, jag måste få ta det lite lugt nu. Kan nån ringa min Yoga instruktör tack???? Alla suckade och var trötta på Ragnars divalater. Sivert och dom andra skådisarna försökte komma på ett sätt att få ner Ragnar på jorden igen.
 
Efter att ha funderat i några minuter så kom Indie på det , - jag vet hur vi gör, vi gör så här,

vi tejpar fast känsel spröna i trädet där uppe...å pekar högt upp i det blå..
-Ända däruppe.
Häpnar Agatha...
Sivert tar ett riktigt glädjehopp å tro det eller ej.. han gör en trippelvolt över grenen på trädet..
-så där ja!
Pustar han ut och börjar linda snöret runt Siverts sprön. Sivert stretar inte emot ett dugg då han ligger å sluddrar om hollywood kändisar. (För mycket champagne...)


Medans Sivert binder färdigt så hugger Indie in å börjar

vira upp så mycket han kan från sin sida. Indie har sett att Ragnar har börjat darra på underläppen. Indie börjar vagga samtidigt som han med intensiv blick stirrar Ragnar rakt in i ögonen och väser : ÖDMJUKHET,ÖÖÖÖDMJUUKHEEEET!!! Efter en stund snärtar Indie till med svansen så att Ragnar vaknar till med ett ryck. Han blinkar förvånat och frågar varför alla dessa är samlade runt honom, och varför håller ni alla i så fina TOMMA champagneglas sa Ragnar med ett finurligt litet leende (Indies hypnos hade gjort susen)...Korken flög all världens väg och Ragnar fyllde sina vänners glas med bubblande champagne sedan hade de raveparty i tre veckor!
SENSMORAL : DELAD CHAMPAGNE ÄR GODAST :-)  image676

image675

OBS!!!! Inget för barn detta... Spökbilen rullar ;0)

   Blogg     11 kommentarer
OBS!! OBS!! LÄS TEXTEN INNAN DU SER FILMEN OCH GLÖM INTE LJUDET!
Underligt: Det här är en bilreklam från Nya Zealand. Då man hade filmat hela reklamen la man märke till en vit toking som följde bilen samt ett underligt ljud...
Reklamen blev aldrig visad på TV på grund av detta spökfenomen.
Du behöver kanske skruva upp ljudet en del då det märkliga ljudet inte är särskilt högt. Cirka halvvägs in i reklamen kör bilen förbi några träd, titta noga efter så ska du märka att den vita token befinner sig framför bilen och sen följer efter den...
  
Ha en trevlig liten spökupplevelse.... ;o)


http://lists.apagnu.se/hypermail/humor/0519.html 

image673Klicka er vidare nu om ni vågar... ;0§

Syrran var iväg och såg Pink i Gbg går ;0)

   Blogg     1 kommentarer


Stina var jätte nöjd med kvällen och fick några riktigt bra bilder med sej hem. Kolla in hennes blogg; www.stinalee.blogg.se

Några tips till er som vill bli gravida i sommar ;0)

   Blogg     3 kommentarer
http://www.aftonbladet.se/vss/foraldrar/story/0,2789,1099290,00.html

image672
 
En liten söt Tindra ;0) Man blir ju sååå sugen på smått när man ser denna lilla godingen!! Kolla in de där små ögonen...själens spegel.  VILL HAAAAAAA!!!!
Tur att man har vänner att "låna" av ibland ;0)

Ett evigt regnande...

   Blogg     1 kommentarer

image671

Snart fiser vi på allt regn... bäst att ni passar er ;0)

En blomma till en go Mija...

   Blogg     0 kommentarer
image670Tänker på Dej vännen!!

Hoppelihopp... Hittad hos KvinnaFruMamma ;0)

   Blogg     6 kommentarer
image667

Ja här är det tydligt att reflexen fungerar som den ska... eller gör den?!...
Hittad hos www.kvinnafrumamma.blogg.se

Läsa bok är såååå myzigt!!!!!

   Blogg     3 kommentarer
image666

Just nu så läser vi en snutt för ur Robin Hood för vår mamma, hon somnar så gott då, annars brukar vi läsa ur vår tjocka Bamsebok, den är super spännande. Sist så åt vargen upp alla Bamses burkar med honung och fick värsta magknipet!! Undra vad som händer nästa gång vi tittar in hos Bamse?!... Vilka böcker gillar ni?! Boktips sökes till både vuxna och barn...

Är det någon som är sugen på en läcker bil?!

   Blogg     1 kommentarer
image664

Denna läckerbit råkar nämligen vara till salu ;0)
Min svåger Björn och syster Sofia är stolta ägare idag.

image665