Om en vecka börjar skolan ;0)

   Blogg     1 kommentarer

Nästa Söndag är det dax för lite valpkurs <3
(Victor är 11 veckor på bilden)

Nu är tapeterna beställda ;0)

   Blogg     0 kommentarer

Äntligen så är valen gjorda, och på Tisdag kommer tapeterna till butiken ;0) Inte nog med det kära vänner, jag hittade en helt perfekt tapet till vår lilla stuga (som också är ett fd. hönshus). Ja ni kanske minns den där grilligt "gröna" rummet, som jag visade för ett par dagar sedan?! Nu kommer det att bli andra bullar där inne, och mycket ljusare.Vi kommer att göra iordning stugan med soffa, tv och säng. Rummet kommer att få vara en plats där Rasmus kan få ha sina "film & spel kvällar" med kompisarna, eller kanske bara ett övernattningsrum åt en eventuell nattgäst. Självklart så ska vi inreda det så mysigt som vi bara kan, och en efterbild kommer, det lovar jag ;0) Igår städade jag ur hela huset, så nu är det lite mer trevligt att vistas där. Det är ju inte klokt vad  mycket damm och sågspån det blir?! Precis ÖVERALLT ligger det, och NÖS det gjorde jag!! I morgon kommer ju trappräcket på plats ;0) Det ska bli RIKTIGT spännande att få se den helt klar. Idag har vi pratat om att åka iväg till ByggMax och hämta golvet till övervåningen. Innerdörrarna måste vi ju också få hem. Återkommer senare med en liten uppdateraring om läget <3 KRAMELIKRAMKRAM!!


Lunch mitt i den soliga solen <3

Lite att fylla magen med...

Det finns mycket att välja på när det kommer till klinkers...

Tänk att det kan räcka med så lite ;0)

   Blogg     2 kommentarer

Idag så möttes jag av en smått gapande syster, och hennes första mening var nåt i denna stilen; "Men Malin, vad har du gjort med BRÖSTEN?!?!" Va, gjort med brösten...?! (säger jag) Självklart så var jag ju bara tvungen att kasta en hastig blick ned mot självaste bystregionen. JUST det ja ;0) Jag hade ju DEN bh;n på mej!! Bh;n som gör de allra minstaste brösten,  riktigt STORA . Tänk vad man kan trolla med en Bh?! Tur att man kan luras lite ibland ;0p


Mirakelbrudar får luras ;0)

Besök hos missarna <3

   Blogg     0 kommentarer

Här är vi... <3
   


Man blir ju så trötter när kvällen kommer...

Lite skiten ska man vara efter en dag med renovering ;0)

Mormor & Beata <3

   Blogg     0 kommentarer
Inlägget kopierade jag av syster Fia ;0)
www.sberg.blogg.se

Beata och Mormor!

Mormor: Hej bettyspagetti!
Betty: Mormor jag heter inte bettyspagetti!
Mormor: Jo men för mig gör du det...
Betty: Du bestämmer inte vad jag heter!
Mormor: Jo, men lite kan jag väl få bestämma?
Betty: Näe!
Mormor: Jo!
 Mormor: Nu tycker jag du kan heta Gretameta!

Så här håller de på var gång de ses!

Nu ska vi åka och shoppa då ropar mormor på Beata!

Beritmarie! Nu ska vi åka!

Stackars Beata!

Arbetet går framåt...

   Blogg     1 kommentarer
  
Osb och gips till tv-rummet... Idag ska jag kolla ut
ett fint klinkersgolv till vår nya tvättstuga ;0)

Är det nu kransen ska på?!

   Blogg     2 kommentarer

Är det nu man ska ha fest?! Tror det var när takstolarna kom va...?!

Bye, bye gamla spjälräcke ;0)

   Blogg     2 kommentarer

Igår ringde "trappgubben" och berättade att arbetet med trappräcket var klart, och på Måndag efter frukost, så kommer han att pyttsa dit det ;0) Så njut nu av denna, (förhoppningsvis) sista bilden av SPJÄLORNA. För & Efterbilder är kul, och jag hoppas verkligen att det blir ungefär som jag tänkt mej i huvudet. När den väl är är så klar, så är det bara lite måleriarbete kvar. *varmvit*

Kanske en blivande Grossgårdskatt <3

   Blogg     1 kommentarer

Idag hittade syster Sofia nåt RIKTIGT vacker i ladugården. Två små söta kattbebisar fann hon där i en låda. Tycker att det är så sorgligt att det föds så mycket vildkatter som ingen tar hand om. Vi har pratat om att ha ytterligare en katt nu när vi flyttar lite utanför, så kanske att det kan bli en liten Grossgårds misse av en av dem. Måste bara säga att denna bilden var OTROLIGT vacker Sofia!! Det är min Ludde och hennes Noel som sitter nyfiket i bakgrunden ;0)

Sååå söta vi är <3

Syster Stina, kunde inte heller låta bli att gosa en stund...

vART TOG MIN LILLA bETTY VÄGEN?!

   Blogg     0 kommentarer

Titta vad liten och söt?! Kan inte låta bli att undra vart min lilla sessa tagit vägen. Nu är hon värsta stora damen, och har rejäla fötter att stå på ;0)

Rasmus nya cykel ;0)

   Blogg     0 kommentarer

Se vad glad man kan vara när man snart ska få en cykel ;0)
Nu blir det inga problem att ta sej till skolan från det nya huset.

Tjejen som hjälpte oss med att ställa in växlar mm, var urduktig på just CYKLAR. Ja hon tävlade faktiskt också, och det syntes tydligt. Hon hade nämligen rejält med muskler den bruden ;0) Titta in på deras hemsida som är; www.evaldsmtb.se Det finns verkligen cyklar i ALLA prisklasser!!

Läs om systeryster i nästa nummer... ;0)

   Blogg     1 kommentarer

Klart man måste köpa den ;0p

Ett annat drömhus <3

   Blogg     1 kommentarer


För några år sedan var det faktiskt Jörgen och jag, som var intresserade av just detta huset. Nu några år senare, så ska ägaren av huset sälja sitt underbara hem. Tänk vad fint man skulle kunna göra?! Men tro mej, hur fint det än må vara, så skulle jag faktiskt aldrig vilja byta ut vår kära "gråsten". Vårt hus valdes av den RÄTTA anledningen, och inte för det yttre. Det är trots allt känslan som du får som måste styra ett husköp, och inte bara det som ögat ser. Men visst är detta ett fantastiskt hus?! Jag kommer nog ALDRIG att sluta med att kolla på mitt älskade HEMNET, och jag kommer ALDRIG att sluta med att ÄLSKA det gamla. Här ska ni få se lite fler bilder på huset... http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/254835 <3

Tips till oss smalisar ;0)

   Blogg     2 kommentarer
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/nyheter/article391471.ab

Vi har fått ett stort och rörigt garage ;0)

   Blogg     2 kommentarer

Detta är vårt nya och stora garage, som för tillfället är knötjockt med takpanel ;0) Funderar faktiskt på att inreda loftet när allt annat är klart.
Det går säkert att göra jätte mysigt där uppe tror jag. Ingen dum idé va?!
Platsbrist kommer vi i alla fall INTE att ha, och vem vet, min eventuella "Malins Mirakel Butik" kanske kan ta sin plats just där ;0)

Denna lilla stugan kommer också att ge oss mer plats.

Okey kära vänner, tänk bort den lite grilliga färgen nu ;0p

Idag så förbereder vi för flytt!!

   Blogg     4 kommentarer
Det har varit ett jäkla rivande uppe på vinden idag. Jag har blivit sittande med massor av söta gamla babykläder, och massor med gamla kort ;0) Tänk vad mycket bråte och minnen som man har där uppe... Åren går på TOK för fort!!! Jag gillar inte att vara vuxen på det viset. När man var barn så var allting så annolunda. Ett sommarlov var ju som en hel evighet som aldrig tog slut.

Ibland kan jag önska att jag kunde spola tillbaka tiden, så man fick en chans att få återuppleva allt det mysiga, alla stunder i stallet hos hästarna, och självklart att få träffa gamla pappa igen. Helgerna tex, de var som rena paradiset, och fulla med myz och godis!! Minns speciellt när mamma och pappa hade varit och storhandlat på Bra, (nuvarande Coop) DÅ var det verkligen helg med STORT H ;0) Mamma var mycket för att mysa till det hemma inför helgerna, och det är sånt man minns och tänker tillbaka på nu. Städade och pyntade gjorde hon, allt för den mysiga stämningens skull ;0)

Pappa stod oftast för maten på helgen, han var en rackare på att steka kött han ;0p Fläsk och bruna bönor var hans favorit (fast kanske inte på helgen då). Minns jag inte helt fel nu, så var min kära mor ganska så duktig på att salta köttet liiite för mycket, (i alla fall enligt pappa) ;0) Var det inte så Mamma?! *skrattar* Fast på vardagen så var det DU som lagade maten allra bäst. RIKTIG husmanskost som kött och "potäter" (potatis) skulle det vara. Dillköttet var helt sagolikt... Hur i hel... piiip ;0§ kom jag in på detta nu då?! Jag skulle ju bara prata om hur mycket jag röjt på vinden ju ;0) Jag märker att när jag väl tänker tillbaka på den där tiden, så känns den så himla nära. Pappa är fortfarande så levande i mina minnen, och tur är väl det för jag hade aldrig velat vara utan honom helt. Jag kan t.o.m höra hans röst när jag tänker tillbaka, och det känns så himla bra. Man kan verkligen ALDRIG dö och försvinna helt, om man en gång har funnits.
Man lever ju vidare i alla minnen ju <3

Nu när alla tapetböcker ligger på bordet och väntar på att bli beställda, så kan jag inte låta bli att tänka på min gamla Farmor. Hon bad mej nämligen (genom ett medium) att välja den VARMA färgen, förra gången vi skulle göra om här hemma. Min farmor gick bort för några år sedan, och jag vet med säkerhet att det var just henne som tjejen beskrev. Allt var klockrent i hennes detaljerade beskrivning av farmor, och att hon sedan också visste att jag hade massor av tapetböcker hemma på köksbordet, gjorde mej ännu mer säker på det som jag redan trodde. Farmor och alla de andra som gått över till "andra sidan", finns hos oss, jag fick liksom lite för mycket bevis för att tro nåt annat. Vet att många av Er där ute tycker att jag är en RIKTIG galenpanna nu, men det gör inget ;0) Vi är alla fria att tro vad vi vill, DU med ;0) Massor med kramar!!


Kan inte få nog av denna bilden... <3

Bild från huset igår...

   Blogg     0 kommentarer

Taket börjar ta form som ni ser...

Syster & jag + vovvisarna <3

   Blogg     2 kommentarer


Bilder från idag...

   Blogg     1 kommentarer

Det blev en skön skogspromenad med lille V, C och min kära mor...

Det doftar ljuuuuvligt här morsan ;0)

Klart att vi får posa lite mitt i den fina naturen ;0)

Åh hej vad det går när Vicke släpper loss ;0p

Skogen är ju full av GULD ju!!

och silver...

Skogens vackra blommor <3

Fick sitta i mattes knä när mormor körde oss hem...

Gillar inte riktigt de där små råttorna, men det fick väl gå ändå...

Stina & Blinki <3

Visst är de ganska så lika?! Bara öronen som fattas på Stina ;0)

Blinki har liiite kvar att lära när det kommer till att stå som man ska ;0)

Här ser ni grabben som är herren på täppan... Charlie <3

Nu gråter jag...

   Blogg     1 kommentarer


För Er som inte vet vad kärlek är, här har ni den <3