Äntligen ett spegelskåp!!

   Blogg     2 kommentarer

Titta vad jag äntligen fått köpt ;0) Helt plötsligt fick jag ett ansikte ;0§

Jisses... här krävs en del fixning ser jag... ;0/ ;0)

Bjuder på en titt nu när skåpet fortfarande är rent och snyggt ;0)

Går det få nån jäkla ordning på den här mirakelkärringen tro?!...

Vågar Du bjuda på några spegelbilder tro?!

Ikväll ska jag i alla fall göra mej till riktigt ordentligt. Det ska bli nya kläder och SMINK ;0) Kanske att det kan bild till bloggen... vi får väl se ;0) Syrran Fia ska dimpa in vid åtta. Vi hade inte planerat nåt för Nyår, och inte dom heller, så i kväll slår vi ihop våra påsar. Vad ska ni göra, och vad ska ni äta?!

Tips till alla som vill skapa!!

   Blogg     3 kommentarer
Igår var det dax för barnens kusin att "sova över" hos oss för första gången sedan vi bytte hus. Detta var vad de pysslade med HEEEELA långa kvällen ;0)


Ni bara måste testa!!

Kom igen och BLÅÅÅÅÅÅS!!!!!!!
   
   


Visst blev det fint?!

Besök ute på Orregläntan igår <3 (bilder)

   Blogg     1 kommentarer


Betty i sin nya och varma overall  ;0)Vicke...

Min fina Rasmus, i nåt som skulle kunna vara Vårsolen...Livet leker ;0p

"Måste jag verkligen sitta still en stund?!"

"Näpp, nu får det vara nog!! Nu sticker jag... livet väntar ;0)"

"Titta på isen mamma!!"

Men helt fel skor...

Isprinsessan; Beata Elvira <3


Shopping & fönsterfoder ;0)

   Blogg     3 kommentarer

Undertiden som Jörgen höll på med fodren till fönstren, så passade jag, Betty och Rasmus på att fynda lite kläder. Det blev ett antal timmar med både shopping, mat och fika. Betty hade otur och trillade i rulltrappan. Dumma och oansvariga jag!! Ja, jag BORDE naturligtvis ha hållt i hennes hand ;0§ Men det gick ganska så bra ändå. Hon slog sej lite på handen och det löstes ganska så snabbt med lite plåster inne på toan. Men vad skönt det är ändå att det finns människor som faktiskt reagerar och försöker hjälpa till när det händer nåt sånt här. Beata hade en skyddande "ängel" (man) som var i full färd med att rädda henne där i trappan. Hade det inte varit för att jag hann före, så hade han sprungit dit och lyft upp min lilla sessa. Rasmus och Beata åkte strax bakom mej i rulltrappan, och Betty hade fått för sej att vända om och gå tillbaks. PRECIS det man inte får göra, och precis just därför så bör föräldrar hålla sina barn i handen. Jag tror att vi båda lärde oss en läxa. När jag frågade henne om vad hon var på väg att göra, och om vad som hände. Ja då svarade hon bara att hon tyckte att det var så himla kul att åka rulltrappa, och att hon bara ville åka lite mer. Jag som skulle köpa kläder, hittade i stället jackor och skor. Fast en topp och en kjol köpte jag med, och nya trosor ;0) Rasmus hittade lite han med. Jösses vad man får mersmak av att handla... Vissa ser inte ut att göra nåt annat än just HANDLA. Många är ta med fasen helt perfekta från topp till tå, och det är verkligen INTE gratis!! Titta bara på vad det kostar att köpa lite nytt smink ;0§ Tur att det är lite REA ibland ;0)


Mina gosiga tofflor. Fula kanske, men så sköna... ;0)

Mina nya jackor ;0)

Den bruna skinnjackan gav jag endast 295 kronor för...

Kanske inga
"promenera-i-skogen-med-Vicke skor" direkt...

Denna fick jag av syster Stina...

Frågestundens alla svar...

   Blogg     1 kommentarer
Kommentarer Postat av: Sandra

Jag ska fråga en fråga :D

har du någon gång känt dig i skuggan av stina pga hennes blogg? Ni verkar ha en fin relation så jag tror inte det :)

2008-12-27 @ 23:23:28

Malin svarar;  Nej det har jag faktiskt aldrig gjort. Jag känner endast stolthet över min Stina, och det vet hon. Hon har lagt ned massor med tid och energi på sitt bloggande, och har fått ta både ris & ros. Bloggandet har blivit en del av Stina, och så länge hon mår bra av det, så gör jag det med. Men det är klart att man oroar sej också. Men jag tror på Stina, och att hon säger ifrån när hon inte tycker att det känns roligt mer.


URL: http://zaandrah.blogg.se/ Postat av:

När skall ni gifta er;-)

Malin svarar; När och OM vi ska gifta oss?! Ja, det får väl framtiden utvisa. Det är inget planerat så här långt i alla fall. Det där med att gifta sej har aldrig varit speciellt viktigt för nån av oss. Fast visst skulle det vara kul att få göra sej till prinsessa för en dag. Om Betty får bestämma så gifter vi oss redan till sommaren. Det är nog viktigare för henne än för oss ;0) Det man har det har man, oavsett om man gifter sej eller inte. Just nu så fokuserar vi bara på att få klart huset, och ha det så bra vi bara kan under tiden.


2008-12-27 @ 23:29:53 Postat av: Jennie

Hur länge har du och Jörgen varit tillsammans.....:)? och hur träffades ni....:)??
Kram

2008-12-28 @ 10:49:37

Malin svarar; Jörgen och jag har varit ett par sedan September -96 (alltså går vi in på vårt 13;de år tillsammans). Jag hade just kommit hem från mitt år i Florida den sommaren. Det var på Oktoberfesten som vi stötte ihop. Han stod vid baren och såg söt ut, och jag... ja, jag var väl inte direkt blyg av mej precis ;0) Jag gick helt enkelt fram och visade vad jag tyckte!! Varför vänta liksom?! ;0) 4 månader senare, så flyttade ett litet Rasmusfrö in hos mej, och nio månader senare (5 November) så blev vi föräldrar.
URL: http://jennieleee.blogg.se/ Postat av: Jennie


Vad gick du för gymnasium..:)??
Vad är det knasigaste jobb du haft...:)??
Det tråkigaste jobb du haft..:)??
Det roligaste jobb du haft..:)??
Kram kram

2008-12-28 @ 10:54:27
URL: http://jennieleee.blogg.se/

Malin svarar; Jag gick tre år på Barn & Fritidsprogrammet, och tog en paus mellan 2 & 3;an då jag for till Florida med en kompis. Knasigaste jobbet?! Ja det skulle väl vara när jag fick agera massör åt pappa då. Jag och mina systrar fick en peng för att vi GICK på vår kära fars onda rygg ;0p Det tråkigaste jobb jag haft?! Det var nog när jag hängde och vek tvätt på ett tvätteri. Det var verkligen riktigt trist, och riktigt slitigt. Det roligaste jobbet?! Eftersom jag inte har haft speciellt många olika jobb, så får jag nog säga att de jobb jag haft varit helt okey allihop, utom just tvätteriet då ;0§ När Rasmus bodde i magen så jobbade jag faktiskt som sömmerska en period, och hade min egen pappa som arbetsbetsgivare. Det var faktiskt roligare än vad det låter. Vi skrattade massor. En gång skrattade vi så mycket att Rasmus nästan föll ut ;0§ Minns du det Mamma?! ;0) Att jobba med barn är också himla roligt. De är så härligt spontana, och de gillar jag. Annars så tror jag faktiskt man kan ha "roligt" på vilket jobb som helst. Bara man kan bjuda på sej lite så brukar det lösa sej.

Postat av: Mia (studentmamman)

Jag skulle vilja veta vad du har för drömresmål?
Kram

Malin svarar;  Åh, jag har så många drömresemål Mia. Tar jag fram en resekatalog så åker jag gärna till vartenda ställe. Solen och värmen lockar mer än snö och skidor. Fast skidor kan allt vara riktigt skoj det med. Höll på att bryta båda benen sist jag åkte ;0§ Men gärna Florida igen... ;0) Veckan på Hawaii skulle jag gärna vilja återuppleva, fast då med min egen familj. 


2008-12-28 @ 14:40:44 Postat av: Anna

Favorit film/serie? :D

Malin svarar; Ser inte speciellt mycket på tv, men när jag väl sitter där så får det gärna vara nån sjukhusserie. "Medium" ser jag gärna. Favoritfilm?! Måste fundera lite...


2008-12-28 @ 15:15:07 Postat av: Jennie

Vi ligger i soffan och degar,frågade Magnus om han hade nån rolig fråga till dig....iallafall,
han undrar varför det aldrig är upptaget när man ringer fel för.....?? har du nåt bra svar på de.....ha ha...:?)
Kram

2008-12-28 @ 15:41:21

Malin svarar; Ja den du Magnus ;0) Kan det bero på att du aldrig får reda på vart du kommit då det är upptaget?! Spännande fråga, helt klart ;0) Mera såna!!

URL: http:/jennieleee.blogg.se/ Postat av: Desirée

Vad har du för förväntningar på det nya året?

Kram vännen!

2008-12-28 @ 16:34:32
URL: http://lifetakesaturn.blogg.se/

Malin svarar; Jag hoppas såklart att vi ska få ordning på husets alla rum. Det ska bli ett bra år, det måste det bli!! Jag ska ju bli moster till sommaren så det kan inte bli nåt annat än bra.

Tack för era söta frågor till mej <3

Madagascar 2!!

   Blogg     2 kommentarer
Igår var det bio för nästan hela familjen. Jag, Ludde och Betty åke iväg med syrran och hennes Noel. Rasmus gick med en kompis och valde att sitta så långt bak som det bara gick, och vi satte oss längst fram för att kunna se så bra som möjligt. Brorsan kom också dit med hela familjen, så  alla "kussarna" fick sitta tillsammans. Filmen var faktiskt riktigt bra, och ungarna satt som ljus under hela filmen. Betty klappade mej på benet mellan varven, och sa hur himla bra hon tyckte att filmen var ;0) Om jag bad riktigt snällt så kunde det hända att jag fick smaka på hennes godis också. Strax ska Rasmus till tandläkaren och (tyvärr) laga hans absolut första hål. Hörs säkert senare...

 

Dagens Maskfit och Mirakelmedel ;0)

   Blogg     2 kommentarer

Vem behöver smink och löshår när det finns masker som den här?!
Mina ögon behöver vila från allt vad smink heter, så jag kör
nog på masken under tiden. Jag hoppas verkligen att jag slipper den här skiten i ögonen snart, för nu är jag trött på att gå omkring och se trist ut!! 
Idag tog jag lite Rosenrot igen. Hade visst en hel karta kvar i en ask i skåpet. Himla bra grejer det där faktiskt. Någon av Er som har testat dem kanske, eller äter ni nåt annat mirakelmedel som ni kan tipsa om?? Jag behöver lite extra energi, och gärna nåt som är bra för hyn också. Mirakelbruden känner sej helt enkelt lite trött och sliten, å så har hon riktigt torra händer med. Min mamma pratade faktiskt om att det kan vara någon typ av vitaminbrist som är orsaken till mina supertrista mirakelhänder.
Nu spelar ungarna dansbandsmusik så det dånar i hel huset ;0§

Idag fick huset lite fler fönster ;0)

   Blogg     1 kommentarer

Det vänstra fönstret och det i mitten, kommer att vårt blivande badrum... eller SPA kanske jag borde säga ;0p Det är alltså DÄR som mellan dessa två fönster som mirakelSKITstolen kommer att stå. Så nu vet ni det också ;0) Fönstret längst till höger hör till tvättstugan. Fatta vad mycket lampor jag måste åka iväg och köpa nu?! Har lite tillfälliga lampor som får duga sålänge.

   


Luddes fönster är till vänster, rakt över stjärnan i tvättstugan.
Fönstret rakt över dörren är mitt och Jörgens sovrum.
Rasmus rum ligger till höger om vårt. Nedanför Rasmus rum så 
ligger tv-rummet med timmerväggen. Så, nu tror jag att ni har lite mer koll ;0)

Nytagna bilder...

   Blogg     1 kommentarer


Ska in till byn och hämta Rasmus nu... fler bilder kommer, och även
svaren på era frågor i Malins mirakulösa lilla "frågestund" ;0)

En morgon i dimma & frost <3

   Blogg     0 kommentarer

Får man inte snö, så får man håll till godo med lite FROST ;0) Betty sitter i soffan och tittar på barnprogram, och Ludde & Jörgen ligger fortfarande i bädden. Ja, vi har nog (speciellt dom) kastat om dygnet lite granna. Det är stört omöjligt att få dem till att lägga sej på kvällen. Rasmus har legat över hos en kompis i natt, så L & B hade en liten plan om att de skulle "sova över" i Rasmus säng för att göra natten lite mer spännande. Men övernattningen i Rs rum blev visst för mörk. Efter ca 30 minuter så kom det intassandes till mej i sovrummet intill. Om man känner sej stel snär man vaknar så är det ju inte alls speciellt konstigt liksom. Två femåringar och en (snart) 34-årig man TAR plats, mycket plats. Det är väl tur att man är så himla smal och spetig som man ändå är. Ska dra upp resterande familj nu, och sedan får det bli en varm & skön dusch. Vi har en del som ska göras i dag...  KRAAMAR!!

Mirakelbloggens absolut roligaste inlägg!!

   Blogg     8 kommentarer
Fick mej ett rätt gott skratt här för en liten stund sedan. Jag var nämligen inne på syrrans (Stinas) bogg och spanande runt lite. Hon hade "Frågestund" i sitt senaste inlägg, och det var då det brast för mej. Föreställ Er mirakelbloggens "frågestund"?! Inte fan finns det nån som undrar nåt om en gammal mirakelkärring inte ;0) Fast jag gör ett test ändå, så får det helt enkelt bli bloggens mest roligaste inlägg. Får man en fråga överhuvudtaget, så blir den väl nåt i stil med "När ska köket byggas?!" och inte direkt "Vart har du köpt den där tröjan du hade på dej i det tidigare inlägget?!" Fast som sagt, jag ger den ändå ett försök. Mirakelbloggens malin står nu redo att besvara alla frågor, STORA som små. Kommer dock inte att besvara några frågor om vårt sagolika ..... bara så ni vet ;0P Se nu för fasen till att fråga nåt nu då så det slipper bli sådär pinsamt ;0) Spotta ut dem nu nu bara är ni snälla <3 Vi syns & hörs allihop!!


En av mina vackra soluppgångar från köksfönstret <3

Dagens händelser...

   Blogg     0 kommentarer

Dagen började med ett samtal från en kär gammal vän. Det var Alex från Skara som var lite sugen på att komma på besök. Det var evigheter sedan vi sågs, så det fanns en hel del att gå igenom. Vi hann med ett antal koppar kaffe, och en ganska så kall men skön promenad. Jörgen har nu satt upp Beatas lilla fönster. Det blev helt okey, och bättre kommer det givetvis att bli när köksutbygget väl kommit på plats. Nu stinker hela huset målarfärg ska ni veta ;0§ Jörgen är i full färd med att måla trappan och räcket. Det är sista grundningen som görs, och i kväll ska själva stegen få sej en sista skvätt med. Fast det får bli när vi andra gått och lagt oss då, så vi inte kliver i allt det nymålade. Nu ska jag försöka att glömma av att det stinker färg, för nu är det dax att fixa lite mat. Lite god lax ska det bli ;0) Sätter in en bild på min Alex <3


Alex <3

Bilder från en kul kväll ;0)

   Blogg     2 kommentarer
Fia bjöd på en DUNDERgod gryta med räkor, paprika mm mm. Lite vin blev det faktiskt också ;0) Det blev en kväll med många skratt. TACK Fia & Björn <3

   
 Ludde & Noel passade på att gosa med moster Stina en stund <3
   


Detta var helt klart kvällens höjdpunkt!!

Ni vet väl att våra sambosar (Björn & Jörgen) är BRÖDER?!

Vem sjöng bäst nu då?! Vi kan väl leka att det var jag?! ;0)

Denna sötingen gav jag till Fia för ett tag sedan <3

Ikväll blir det mys hos syster Fia med familj <3

   Blogg     1 kommentarer

Efter ett mess till syrran lite tidigare i dag så var kvällens måltid löst. Klockan 20.00 så står långbordet dukat ute i salen. Hon nämnde nåt om att jag skulle ta med mej de där vinglasen som jag fortfarande inte lyckats lämna tillbaka, så det kan ju tänkas att det blir ett par skvättar av nåt gammalt rött och dammigt vin. Säkert en svindyr flaska, som jag inte alls har vett att förstå mej på ;0P Jörgen har nyss grundat Rasmus och vår dörrkarm, så snart kan det komma små söta dörrar på plats. Tänk vad skönt det ska bli att kunna stänga om sej igen ;0) Som det är nu så är det bara en enda innerdörr i huset, och den är till det nya dasset där uppe. Dax att hoppa in i sköna duschen nu!!


Tänk att det ligger en sån här liten fis & vilar i syrrans mage <3

Första inlägget från min nya baby <3

   Blogg     0 kommentarer
Igår var det alltså dax att fira med MIN sida av familjen. Det var modekakan Lena, + mina systrar (Sofia & Stina), och så självklart storebrorsan Michael med familj. Här kommer lite bilder... IGEN ;0)

  

Lite trångt kanske, men det gick att sitta allihop här inne ;0)
   


Syrran testade min lille goding <3
   
   

En riktigt lyckad Julafton!! (massor med goa bilder)

   Blogg     3 kommentarer


Julaftonsmorgon och två förväntansfulla barn ;0)
   
   
    

Svärmors urgoda Julbord <3
   Hela min älskade mirakelfamilj i svärmors & Leifs soffa <3
  
Noel & Ludde passar på att busa lite innan Tomtebesöket <3

Gabriel & Betty njöt av farmors goda fika...

Svägerskan Malin satte igång med en rolig lek i väntan på Tomten.

Kusiner såklart ;0) Rasmus & Jonathan!!

Kusinen Jonathan <3

Jonathans syster Victoria <3

Kusinen Gabriel <3

Gabriels bror Elias som också är vårt fadderbarn <3

Syrran satt och "jäste" i soffan ;0) Jag ska ju bli MOSTER igen!!
www.sberg.blogg.se

Så var det dax för Tomten att göra sitt ;0)

Ludde var modig och testade Tomtens knä ;0)
   
   

TUSEN TACK till Ann-Christine & Leif för en supermysig dag!!

Jag är så himla GLAD!!!!!!

   Blogg     4 kommentarer
Vill ni veta varför?! Jo, jag har fått en alldeles EGEN mirakel-laptop,
en egen "Acer aspire one"!!! Nu kommer jag att kunna blogga betydligt lättare, och kunna göra MÅNGA fler inlägg ;0) Dax att sätta sej in i hur den lille söting fungerar. Jag är ju inte världsbäst på sånt där precis. Men snart är jag ;0p
Blir lite nyfiken på vad DU har för typ av dator nu, berätta!!Tack sötaste älsklings Jörgen!! Du vet vad en mirakelbrud vill ha ;0) 

God Jul Mirakelbloggen!! Klapp Nr. 2 ;0)

   Blogg     3 kommentarer
Idag kom Julklappsupplevelse nummer 2 till vårt kära hem. När klockan närmar sej 04.00, så hörs ett dundrande BRAK tvärs igenom kåken. Mirakelmalin kastar på sej mirakelstassen, och slänger sej ned för den ganska så branta trappan. Mitt livs största chock får jag när jag tittar bort mot köket. Kan ni gissa vad jag såg?! Jo, en blekfet röv, modell; JÄTTESTOR & BRED. Tro det eller ej, men i fläkten hänger något som skulle kunna, och faktiskt ÄR, TOMTENS lite rundare stuss. Stackars lille Tomtegubben... han hade visst gått upp några kilo i år, och kunde inte ta samma gamla köksväg. Fläktvägen var för trång ;0§ Mirakelmalin inser ganska så kvickt att Tomten måste hjälpas, så hon tar värsta grabbataget runt den maffiga bakdelen, och fullkomligt bara DRAAAAAAR!!! Tomten skriker, och Malin drar. "Liiiiiite till bara, så ska du se att du lossnar snart" Tomten börjar fisa hejdlöst, och mirakelmalin börjar få problem med syreintaget. Tomtemors gröt bubblade till av allt mitt dragande. Återigen... STACKARS TOMTEN!! Nu börjar mina krafter ta slut, så jag får helt enkelt hitta på en annan lösning. Mirakelmalin får en ljus idé, och ber Tomten att inte gå nånstans (precis som han kunde det då...) Jag får fram paketet med raketer som vi köpte i förrgår, och till det så får det bli en rulle silvertejp. Min nya idé går ut på att spänna fast Tomten vid den största raketen..., eller vad sjutton, vi tar nog hela paketet!! Tomten som är lyckligt ovetande om mirakelbrudens planer, undrar lite försynt varför jag sätter på honom blöja mitt i allt. För att skona den lilla Tomtebaken, så virade jag in dem i en av de blöjor som blivit över sedan L & Bs blöjtid. Iväg efter tändaren, och poff så var det tänt!! Om det fungerade...?! Ja, det gjorde nog det, för Tomten har inte setts till nåt mer. Att vi har en trasig fläkt får vi väl leva med. Tror säkert att det går att få ut på försäkringen. Eller man kanske måste ha ett Tomteförsäkringstillägg för det?! Ja, vi får väl ta oss en titt på det där ;0) Så alltså, kommer det ingen Tomte till Er i dag, så KAN det bero på att mirakelbloggens egen Malin, tog liiiite för många raketer... Tomtar går ju inte så fort som ni kanske vet ;0p Till Er alla, från Oss alla...
En riiiiktigt God Jul <3


Denna Tomten är lite smidigare ;0)

Dan före dan... och årets första klapp!!

   Blogg     8 kommentarer

Om årets Julklapp är en "upplevelse", så fick jag nog faktiskt min en dag för tidigt. Det var tidigt i morses som det hände. Jag hade som vanligt varit ute med Vicke, och tänkte bara att jag skulle kila upp och vila ögonen nån timma till. Påväg in i sovrummet (ser ju lite dåligt som ni kanske minns) så SER jag plötsligt en mänsklig varelse som stod där rakt framför mej ;0§ Jag som länge gått och undrat om den där Maria och Fridolf som bodde i huset för ca hundra år sedan, om de hade för avsikt att kanske hälsa mej välkommen till huset eller så. Men nu var jag visst inte så kaxig längre. Jag höll fan på att SKITA i byxorna ju, pyjamasbyxorna till råga på allt!! Hade det varit Fridolf eller Maria som stod där framför mej, så hade jag ju gärna varit lite mer i ordning, och inte med gårdagens dos med ögonsalva i ögonen. Nu var det ju inte värre än att det endast var mirakelkvinnans EGEN skugga som gav den där upplevelseklappen. TACK för årets första klapp!! Vem behöver spökhuset på Liseberg, när JAG finns?! ;0) Jag ska nog ta och starta eget ute i ladan!!
"Malins-spektakel" får det bli!! Ni kommer väl?!

Uppdatering på kvällskvisten...

   Blogg     5 kommentarer

Här sitter jag med ögonen fulla med mirakelsalva, och ser knappt inte alls. Ögoninflammationen blev lite väl jobbig, så efter jobbet så var det jag som åkte till apoteket. Farbrorn bakom disken sa att jag måste behandla i minst fem dagar, så det är väl bäst att göra som han säger och kleta på den, fast att jag knappt ser... ;0§ Men som sagt, vi sätter hårt mot hårt nu. Skiten måste ju bort!! Det är i såna här lägen som man inser hur himla viktig synen ändå är. Mitt tålamod är inte som det ska när jag inte ser ordentligt. För er som aldrig testat Noviform, så ska jag försöka förklara känslan. Det känns väl ungefär som att man sätter på sej ett gäng suddiga linser. Inte för att jag brukar sätta på mej såna, men jag minns den perioden då jag skulle testa helt vanliga. De var inte alls min grej. Jag såg betydligt sämre, och så den där känslan av att nåt hamnat i ögat som absolut inte borde vara där. Optikern sa att jag hade för lite tårvätska, och att det säkert var därför de inte fungerade för mej. Fast jag kämpade tappert där i några dagar, det gjorde jag allt ;0) Nu till lite uppdatering om vårt kära hus. Jörgen jobbar med att både sätta in de resterande fönstren, och måla. Det är en massa takpanel som ska ska sättas upp i hallen på andra våning. Men först ska de ligga och gotta till sej inne i stugvärmen ett tag, och efter det så är det dax att tjoffa upp dem. Efter det mina vänner, ja då kommer det att bli dax för tapeter och golv ;0) Sakta men säkert så växer huset fram. I morgon ska jag se om jag inte kan ta nån liten bild på utsidan så ni också får se de fina fönstren. De mindre fönstren ska få spröjs i form av ett (X), och de andra ska endast vara spröjsade upptill. Dax att lägga i en ny omgång med Noviform nu... Hörs och (förhoppningsvis) SES!!