Liten uppdatering från syrrans dator...

   Blogg     4 kommentarer

Hej på Er allihop ;0) Nu sitter jag hos syster Fia och kunde ju bara inte låta bli att skriva lite granna. Som ni säkert förstår så kliiiiar det i mina små mirakelfingrar massor nu. Flytten är nu överstökad, och nyckeln lämnades över i Måndags. Allt känns kanonbra där ute, MEN rörigt värre är det!! Lovar att ni ska få se massor av bilder såfort vi fått vårt bredband. Garderoberna har vi ju fortfarande inte fått in, så det är sopsäckar som gäller ;0§ På Måndag kommer elektrikern att fixa det sista i tvättstugan, och efter det så är det bara tvättmaskinen som ska in. Uppdaterar så fort jag kan. Saknar ju min blogg nåt otroligt... Men snart är allt som vanligt igen, jag lovar ;0)

Ps. STORT grattis till Åsa med familj <3 Jag tror att jag vet vilket hus ni lyckats få, och det är inget annat än ett RIKTIGT drömhus <3 Kom GÄRNA och hälsa på oss!! Vill också passa på att skicka en bamsestor GRATTIS kram till min kära Gabbilina <3 Ds.

Morgonbilder <3

   Blogg     3 kommentarer

Vicke <3

Elsa <3
   


Söta Sander <3

Titta vad jag hittade ;0)Vicke är en kul leksak tycker lille Sander ;0)

Du är bra stor du Vicke...

Ha, ha ;0) Du kan inte nå MITT grisöra ;0p *retas*

Kan jag visst det, titta bara ;0)

Dax att flytta det sista möblerna!!

   Blogg     1 kommentarer
Det är med ett visst vemod som jag gör detta lilla morgon inlägg...
Detta MORGONinlägg blir det allra sista morgoninlägget ifrån DETTA huset, och DENNA lilla "datarumsklädkammare". Inatt kommer vi att sova i vårt NYA hus för första gången,  och i detta har vi just sovit vår sista ;0/ Jag vet att jag säkert är himla löjlig nu, men det känns både bra och dåligt på samma gång. Detta huset har ju så mycket av våra minnen, och gatan är ju (som jag sagt tidigare) min barndomsgata. Men, men... livet går vidare, och husen byter ägare... en del av livet det också ;0) Vad har hänt mer där ute då...?! Jo, det har blivit fina cremefärgade tapeter i tv-rummet, (tack Roger!!) och fina tapeter och golv i vårt sovrum. Taket i timmerväggstrapphallen är snart klart det med. Igår plockade jag in och försökte organisera lite i vårt kök. Vanemänniska som man är så strävar man efter lite samma som det man hade tidigare ;0) Igår pratade vi lite om HUR vi ska lösa detta med målningen av trappan/räcket, som inte hunnit bli klart. Tillsammans så kom vi på den strålande idén om att låta en målare (som är duktig) få göra klart jobbet, undertiden som vi njuter av en helg på annan ort ;0) Funderar eventuellt på en helg med äventyrsbad eller liknande. Nåt som ungarna tycker om ska det i alla fall vara. De är VERKLIGEN värda lite skoj nu efter denna långa sommar med BARA renovering, och VI (Jag & Jörgen) behöver nog faktiskt komma ut och lufta vingarna lite granna, ut och se nåt annat än huset och allt vad det innebär. Måste bara säga att jag är otroligt tacksam för all hjälp som vi blivit erbjudna från vänner och familj. Igår hade vi hela familjen på både min och Jörgens sida där ute. Svärfar körde skräp till tippen, och Roger tog tapeter till tv-rummet, och hans fru Malin städade ur vår kök där ute. Jörgens syster med familj slet med ris och rivningsvirke hela dagen, och idag ska de alla hjälpa till att flytta möbler. Kan man ha det bättre?! Skulle inte tro det ;0) Nu hoppas jag bara att vi kan få ge igen snart. Dax att lyfta på mirakelröven och jobba!!

Sista Lördagen i vårt gamla hus...

   Blogg     5 kommentarer
Nu sitter jag här med alla fullpackade lådor och sopsäckar. Det mesta av städet är nu klart, ska bara ta det allra sista när alla möbler väl kommit ut. Igår var det full rulle ute i det nya huset. Det var allt annat än städat!! Pannan var (som tur är) precis som den skulle, så nu har vi (tro det eller ej) VARMVATTEN och VÄRME ;0) Tänk vad alla de där små detaljerna är lyxiga egentligen?! Att kunna spola i sin toalett, och att kunna torka av sina köksbänkar med vatten direkt ifrån kranen, det är lyx det!!

Den nya toan där uppe känns RIKTIGT ny och fin. Handdukstorken och blandaren till duschen har nu också kommit på plats. Tyvärr så fick jag inte bli den första som utnyttjade vår lilla mirakelstol, det gjorde nämligen snickaren i stället... Igår målades taket i vårt tv-rum, och idag hoppas vi på lite tapeter med. Det ska bli så jäkla skönt när vi väl kan ta av pappen på våra nya möbler, och bara slänga oss i dem sådär attans gott ;0)

Vem vet, det kanske faktiskt kan bli en liten film också. Det var INTE igår som vi bara satte oss ned och såg en film direkt. Men en sak vet vi också, och det är att vi verkligen inte får sitta för länge!! Huset måste bli HELT klart, och det ganska så snart. Sätter man sej ned lite för mycket, så finns risken att man inte orkar resa på sej igen ju. Och hemmablinda tänker vi inte bli!! Huset ska bli klart med minsta lilla list!! Idag kommer resten av klinkersen i tvättstugan att läggas, så att vi kan få in den lilla tjusiga tvättmaskinen ;0)

Troligtvis så kommer ni att få vara utan mej ett tag sedan. När flytten är avklarad så kommer det att dröja innan bredbandet blir flyttat. Cirka tre veckor tror jag ;0( Fast det är klart, jag får ju passa på att skriva när jag är hos familjen på besök, så helt borta blir jag nog inte ;0p Snart kommer svärfar hit för att hjälpa mej att tömma garaget på skräp. Tur att man har fått all den hjälpen som vi fått, utan den så hade det gått mindre bra. Har en liten fundering på att bjuda alla på lite bowling och mat framigenom. Det låter väl lite mysigt, eller hur?! Hörs lite senare kära vänner... 
Kramar i massor!! <3

Missebilder <3

   Blogg     2 kommentarer

Vicke älskar sina nya vänner <3
Uppdatering om huset...

   Blogg     5 kommentarer
Gissa vad?! Jag pratade med Jörgen nyss, och han hade roliga nyheter ;0) Toan där uppe är numera himla skit och pissvänlig ;0p Alltså, vattnet är påkopplat, men ännu ingen värme, det kommer i morgon. Ikväll blir det mer tapeter, målning och golv. Eventuellt så kommer jag att köra ut en sväng lite senare för att kolla läget, ta bilder, och bara njuuuta av att det går att spola på vår fina toalett ;0) Kan hända att jag lägger ut några bilder lite senare. Kram!!

Känner mej som en skurtrasa hela jag ;0(

   Blogg     1 kommentarer
Fy fan vad jag sliter nu ska ni veta!! Har just legat på ALLA fyra och skurat sovrumsgolvet med en DISKBORSTE. Plastmattan där inne råkar vara av den lite mer svårstädade typen, å så är den VIT, snart i alla fall ;0) Idag jobbar Jörgen ute i huset hela dagen, och han är inte ensam. Det är ett antal grabbar där idag, och alla jobbar dem som aldrig tidigare. Igår kväll så gjorde jag och ungarna jättegod tacos här hemma. Ja vi har ju inte många kvällar kvar  här i vårt gamla hus nu, så det gäller att mysa till det så gott det går. Jörgen den stackaren, kom inte hem speciellt tidigt ifrån huset igår natt. 02.30 var han klar med det sista på panelen, och idag kunde pannan äntligen lyftas på plats ;0) Känns nästan lite magiskt att vi faktiskt kommit så här långt nu. I morgon kommer den att sättas igång, och vattnet kommer att kopplas på. Idag förbereder "rörgubbarna", så att alla rör sitter där de ska, och att de sitter IHOP med den lilla pannan. Det ABSOLUT värsta som kan hända i morgon, är att pannjäkeln är paj... inte riktigt läge på att nåt krånglar nu, så låt oss verkligen hoppas på det bästa!! Gårdagen bestod av bla ett superduper trevligt P-möte ;0) Tänk att man kan ha så himla mysigt med bara lite kaffe och ett gäng galna tjejer, med lika sjuk humor ;0) TACK för att ni är så himla goa som ni faktiskt är kära arbetskamrater!! Utan Er så hade det varit himla trist... I slutet på Oktober så ska vi hem till Petra allihop, och där kommer det att bli lite go mat, och gott vin, och självklart MASSOR av tjat och härligt skratt ;0p Petra som just flyttat in i sitt nya hus, blir nog så illa tvungen att visa oss varenda liten mm av huset ;0) Vi råkar nämligen vara lite inredning och hustokiga allihop i gruppen, så detta ser vi verkligen fram emot!! Nä, nu ropar de övriga städredskapen på sin skurtrasa... <3

Missarna sov gott inatt <3

   Blogg     0 kommentarer

Igår tog vi hand om systers två små missar... www.sberg.blogg.se <3

Två små goingar <3

   Blogg     2 kommentarer


   
   
   
  

Till minne av en fin tjej <3

   Blogg     4 kommentarer

Personligen kände jag aldrig Madde, även om hennes fina personlighet och positiva inställning lyste rakt genom dataskärmen och in i mitt (och många andras) hjärta.

Ni har det startats en insamling till minne av henne och jag hoppas att alla som läser detta går in och skänker en slant. Vi ska besegra "den jävla idioten", som Madde själv kallade sin sjukdom. Men för det krävs pengar, så nu tycker jag att vi alla ska ta vårt ansvar och göra vad vi kan. Tillsammans gör vi stor skillnad och varje liten krona är verkligen betydelsefull!

http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3Ni får gärna kopiera mitt inlägg och lägga ut på era egna bloggar, kanske kan vi då nå ut till fler. Kom igen nu allihop så hjälps vi åt att besegra "idioten"!!!

Klicka på länken och ge ditt bidrag med ett enkelt sms. Vi MÅSTE hjälpas åt!!!

http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

Några bilder från huset...

   Blogg     2 kommentarer

Det viktigaste hörnet är nu lagt, hörnet där pannan ska stå.

Visst blir det riktigt fint?! Bara fogen kvar...

Dörrgluggen in till Beatas rum har sågats upp idag ;0)

Nu flyttstädas det med en av Luddes favvisar ;0)

   Blogg     1 kommentarer

Mirakelstolen är nu på plats ;0)

   Blogg     0 kommentarer

Ja nu ser man lite mer hur det kommer att bli här inne...

  
Igår gjordes "tvättstugan" i ordning, och på golvet lades en en primer.
 Allt för att för att klinkersen ska kunna läggas IDAG ;0)

Om jag får önska mej nåt nu....

   Blogg     3 kommentarer
så önskar jag mej nog en riktig systemkamera, så att jag kan ta massor med underbara kort. (som jag VERKLIGEN älskar) Här kommer en av alla de bilder som jag tog på syrran igår... Visst är den riktigt höstig?!


Vill ni se de andra bilderna så får ni ta Er en titt här; www.stinalee.se

Idag så "vabbas" det...

   Blogg     0 kommentarer
Betty var inte riktigt kurant igår kväll, så det fick bli ännu en dag med lugn och ro. Som tur var så hade jag en gullig liten Petra borta på jobbet, som ebjöd sej att rycka in för mej. Så nu blir det till att softa här en stund, så får vi se vad som händer längre fram på dagen. Eventuellt så kommer klinkersen att börja läggas redan i em/kväll, hoppas ;0) Ha en fin dag nu allihop!!


Min söta lilla apa ;0)Grabben med de underbara ögonen <3

Bilder från huset, en vecka innan flytt...

   Blogg     3 kommentarer

Dagens snabba ;0)

Idag sattes det upp lite tak, och Rasmus gjorde sitt han med ;0)

   
Klart att jag måste plåta syrran framför min fina vägg ;0)

Vad tycks?! ;0)

Min vackra prinskorv <3

Kramas bör man, annars dör man <3

Tack till Jörgens storebror Roger, det är han som lagt Rasmus golv  <3

Detta bli väl okey?! Luckornas handtag sitter på insidan om ni undrar.

Bilder från kursen idag <3

   Blogg     0 kommentarer

Paus i gröngräset <3

Beata kände sej lite bättre, och valde att följa med oss på kursen...

Vicke har fått många nya vänner i "klassen", detta var Fia <3

Fattar bara inte varför den där råttan ska vara med överallt.... *funderar*

En smått sliten Betty, njöt av klubbens goa fika <3

På denna klubben är ALLA välkomna ;0)

Vicke låg och tittade lite på brudarna i kurshäftet ;0)
 
Det blir nog till att ligga i hårdträning där hemma nu...

Liten är jag kanske, men inte blyg!!

Strax dax för valpkurs igen...

   Blogg     1 kommentarer

Älskar värmen i denna bilden <3

   Blogg     4 kommentarer

Visst är det en jätte vacker bild?!

Känner ni igen Er?!

   Blogg     0 kommentarer

 

Kommer   du ihåg.....?


80-talet, visst är det ofattbart att:

Vi på fullt allvar trodde att George Michael var hetero

Vi köade utanför telefonautomater varje gång vi ville ringa hem

Seglarskon betraktades som 'klassisk' och 'tidlös'

En krusig permanent ansågs vara en trendig frisyr - både på tjejer
och killar

Dirty Dancing stjärnan Patrick Swayze betraktades som supersexig

Ett Lycra-plagg vid namn 'Body' (som knäpptes i skrevet med en
konstruktion som var fullkomligt ohanterlig, särskilt i kombination
med alkohol hade en naturlig plats i våra garderober

Axelvaddar, ju större desto bättre, gav oss en naturlig siluett

Mascaran inte skulle vara svart utan ha samma färg som ögonen
- blå, grön eller brun

En bit kassler med ananasskiva betraktades som exotisk och att alla
maträtter som innehöll ananas hette någonting med Hawaii

Den lyxigaste förrätten var räkcocktail och den flottaste efterrätten
glace au four

Vi fick inte hoppa på golvet när vi lyssnade på musik - då blev det
hack i skivan

Det fanns en särskild möbel att förvara skivspelaren på,den kallades
stereobänken.

Vi gick med i bokklubbar, skivklubbar och samlade på receptkort som
vi förvarade i speciella boxar.

Det gick rykten om att Michael och Janet Jackson var samma person.

Det vita mirakelmedlet Tippex var det enda sättet att åtgärda stavfel

Vi trodde att vi skulle få HIV vid blotta anblicken av Jacob Dahlin
och Sighsten Herrgård

Tights och storskjorta var en naturlig kombination

Våra finaste tavlor förställde kyssande par i solnedgång, gråtande
clowner och galopperande enhörningar

Vi gick och tränade med stringtrosor utanpå gympadräkten

'jag skriver en check' var en vanlig replik i shoppingsammanhang

Snabbmat var detsamma som 'en grillad med mos'
År 2008, du vet att du lever år 2008 när

1.. Du av misstag knappar in en pinkod på
mikrovågsugnen2.. Du inte har lagt patiens med verkliga kort på flera år3.. Du har 15 telefonnummer till en familj på 3 personer4.. Du skickar e-post till dem som sitter bredvid dig5.. Ursäkten för att du har tappat kontakten med gamla
vänner är att du inte har deras e-postadresser6.. Du har jobbat vid samma skrivbord i 4 år men för tre
olika företag7.. Din chef klarar inte att göra ditt jobb8.. Din lunch består av rå fisk som du äter med pinnar10. Du ringer familjen för att höra om de är hemma medan
du kör in i garaget11. All reklam på TV har en Internetadress under12. Du får panik för att du lämnat huset utan mobilen
(som du inte hade de första 20-40 åren av ditt liv) och måste åka
tillbaka för att hämta den13. Det första du gör när du kliver upp på morgonen är att
gå 'online' innan du hämtar kaffet i espressomaskinen14. Du lägget huvudet på sidan för att le :)15. Du läser detta och nickar och ler16. Ändå värre; du vet precis vem du ska skicka detta mail vidare
till17. Du är för upptagen för att lägga märke till att nr 9
saknades i denna lista18. Du scrollade upp för att kolla att den faktiskt inte var där19. Och nu sitter du och ler åt dig själv


  


Tack Lotta!! ;0)