Härliga små rumpvick ;0)

   Blogg     4 kommentarer

Visst ler ni lite nu?! Det gör i alla fall jag, med heeela ansiktet ;0)

Långt eller kort?!

   Blogg     4 kommentarer
Nu har jag gått i "klippa-håret" tankar ett tag, men tvekar fortfarande lite. Inte för att jag inte VÅGAR, utan mer för att det tar sån jäkla tid innan det växer ut igen. Vågar man fråga vad ni tycker tro?! Ska jag köra på längre, eller ska jag vara lite galen och klippa till på en lite mer spännade frisyr?! Tänk vad mycket man kan göra ändå, man kan ju göra massor ;0) Det enda som krävs är att jag lyfter på luren och bokar in en tid hos den frisör som jag tycker mest om. Jag skulle tillochmed kunna BLEKA hela håret riktigt ljust, det ni ;0P Just nu känns det som att jag är allt annat än "spännade" ;0/ Vad har DU för frisyr om jag får vara nyfiken och fråga?! Långt eller kort, färgat, eller ofärgat?!


Härliga blommor måste förevigas!!

Sarah Dawn Finer & min Betty ;0)

   Blogg     3 kommentarer

I helgen tog jag och Betty en mor & dotterdag i butikernas mecka. Betty råkar ha en stark känsla för mode och vet PRECIS vad hon ska ha. Tyvärr så avbröts shoppingen när en välbekant stämma satte igång att sjunga. Med en stor hög med mirakelvänliga jeans på armen, plus lite annat smått & gott, så fick jag kvickt som sjutton betala. Beata drogs nämligen mot rösten och rulltrappan. Det var liksom inte läge för mirakelbruden att ställa sej och prova jeans. Så högen med möjliga jeansfynd fick vänta. I stället betalade vi den hög som var till ungarna, och så begav vi oss ut i folkmassan, och ut till Sarah. Betty var SÅ tagen av att se henne live, riktigt gulligt ;0) När jag frågade henne om hon tyckte att Sarah var bra, så fick jag bara ett mmmmande tillbaka. Sarah var mer än bra, hon var helt fantastisk tyckte Beata!! De enorma brösten hade hon också med sej, men det syntes inte vidare mycket faktiskt. Hon kanske hade lindat in dem i en "push NED Bh", vem vet?! ;0) Efter att ha lyssnat en stund så blev det dax för lite god fika. Betty valde en härlig paj med vit, fluffig grädde. Med en något lättare pengapung så begav vi oss hemåt igen. Mormor Lena väntade där hemma med smarrigt godis från hennes resa till Egypten. Tyvärr så han vi aldrig med någon längre pratstund, för mirakeldottern Malin var tvungen att bege sej till jobbet ;0/ Men så är det, tiden räcker inte till allt.


Ser ni henne?! Underbara Sarah Dawn Finer ;0)

Betty och hennes goda paj med fluffig grädde <3


Denna goding fick vi njuta av <3

Underbart och jättevackert hus <3

   Blogg     2 kommentarer
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/388749Förr i tiden visste de verkligen vad VACKERT var för någonting <3

Mina "monstriga" drömmar ;0§

   Blogg     3 kommentarer

Snacka om att man är lättpåverkad till tusen!! Trots mina (snart 32 år... shit vad det lät gammalt!!) så kan jag tydligen inte prata om allt utan att ta in det lite för mycket i datorn (läs; hjärnan). Efter gårdagens samtal med Rasmus så var det alltså helkört. Vårt samtal innefattade "monster", och inte vilket, eller vilka monster som helst, utan energidrycken MONSTER. En cool burk med ett läbbiga monsterklor på utsidan, ett sånt monster som mirakelmammor INTE riktigt klarar ar att hantera utan att drömma hemska drömmar.Tydligen så har denna dryck lyckats sälja sej hos många av våra yngre, och mycket säkert just pga den coola utsidan, och om det tycker jag; INTE!! Men skit samma, det var inte DET jag skulle ta upp nu. I stället ska jag försöka återge vissa avsnitt ur den monstriga drömmen ;0§ Frågan är väl om ni vågar?!


Drömmen är tyvärr ganska suddig på sina
ställen, men det jag minns, det minns jag.

Vi hade nyss blivit med hus i alla fall, och huset liknade ganska mycket vårt eget, fast rött. (drömde visst i färg där, vad kan det betyda?!) Huset låg lite avsides, och hade väl inte speciellt många grannar. (GUUUUUD nu vet jag!!!!! Nu vet jag vart en del av drömmen kommer ifrån!! Det var ju det där programmet härom kvällen om "monstergubben" som låste in sin egen dotter, och sedan gjorde henne gravid gång på gång. Det är klart att drömmen delvis kommer därifrån, det förstår jag ju nu. 

Tillbaka till drömmen igen då...

F
örsta kvällen som jag skulle vara helt ensam i huset, så hör jag en massa knackningar och rejäla bonk. Knackningarna kom utifrån hallen, och var mycket arga och bestämda. Det lät verkligen som att en hel armé är på väg in, och mycket riktigt, när jag går ut i hallen för att titta efter, så ser jag hur sprickorna i golvets plankor, bara blir större och större. (Även detta har jag bakat in i drömmen efter egna upplevelser om glipor i golv) Rätt som det är så bryts brädor upp och en hel hand sticker fram!! Snart kommer en till, och en till, och en till. Vid det här laget så är jag vidrigt rädd som ni säkert förstår.

Händerna visar klart och tydligt att de har tänkt att ta sej upp ur hålet och in till mej... Modig (eller dum) som jag är så står jag kvar, jag hade ju kunnat springa och gömma mej eller nåt annat vettigt, men nä, jag står kvar. Ut ur hålet kryper det fram ett barn, och en äldre man. Först tycker jag att de ser ganska så vanliga ut, men när de väl ler mot mej så ser jag att de var allt annat än just VANLIGA. De var inte som Du & Jag, utan blodsugande monstermänniskor som bara var ute efter energi, vår energi. 

Nu kommer vi till den hemskaste delen i drömmen...

Enda sättet att få dem att sluta krävde blodigt VÅLD. Jag var tvungen att bryta nacken av dem för att få stopp på dem!! Hur f-a-s-e-n skulle jag kunna klara det?! Det tog emot, och jag rörde dem inte förens jag verkligen förstod att de ville mej illa. De skulle DÖDA, och gärna MEJ. Då kändes det helt plötsligt som att det blev lite enklare. Jag hade liksom inget val längre, utan kastade upp den ena monstergubben över axeln och slog honom i huvudet på den andra. Usch, detaljerna vill jag inte gå in på. Men det var blodigt. Fyyyyyyy vilken sjuk jävla dröm, och allt pga av monsterdrickor och galna gubbar!!!! Dessa monsterbarn & vuxna förökade sej hela tiden så det slutade med att vi fick fly, det fungerade inte att ha ihjäl dem alla. Men jag minns att jag försökte prata med dem om VARFÖR det var så tvunget att göra slut på oss.
Deras svar blev ett väsande monsterväs; Vi bor ju för fan häääär!!!!!!

Gamla bilder <3

   Blogg     4 kommentarer

Förra sommaren...
Vilken snöstorm!!! ;0§

   Blogg     2 kommentarer
Till alla Er som trodde att Våren var på G, känn er lurade!! Idag var det tydligen dax för lite ny vargavinter. Personen som ansvarar för vädret där uppe, har nog vaknat på lite "fel" sida ;0/ Vi får väl ge vädergubben/gumman några timmar på sej att ta tillbaka sitt fruktansvärt trista val. Det kan ju faktiskt vända, så låt oss hoppas på det ;0) Idag kommer elektrikern hit för att slutföra jobbet i L & Bs rum, och efter det så finns det INGET i hela världen som hindrar oss från att göra klart deras rum. Dax att fixa lite frukost nu!!


Victor för ca 1 år sedan <3 Lena (hans uppfödare) har nu fått en ny
 kull med goa valpar. Länken till "Gula Stugan" hittar ni till vänster.

Ny dag, nya möjligheter!!

   Blogg     1 kommentarer

Visst lät det hoppfullt?! En ny dag ger tusenmiljoner nya möjligheter. Det kan vara allt från att vinna på lotto, till att få några extra gråa hår till den gråskaliga lilla samlingen där uppe på huvudet. Ibland kan jag tänka på vad många märkliga och ovanliga saker jag skulle kunna göra på en dag, fast som jag inte gör av olika skäl. Att tex fylla upp bilen med bensin och köra tills den tog slut, för att se vart den tog mej, och vilka människor jag skulle möta om jag gjorde det. Nu kommer vi in på detta med "ödet" igen då...

Jag som tror på ödet och att det mesta (i stora drag) redan är bestämt, undrar ju ibland om det kanske faktiskt går att "lura" ödet. Tror ni det?! Låt oss säga att jag har jobb på schemat hela dagen i morgon som jag bara lyckas glömma. Istället för att åka den vanliga vägen till jobbet som jag ska och borde, så åker jag till den spännande flygplatsen ;0) Risken ATT jag skulle göra detta är nääästan lika med obefintlig, så OM jag nu skulle göra det så blir det ju lite som att "lura" ödet på alla de möten och upplevelser som jag skulle få på vägen dit. Eller är ödet såpass mycket snabbare än mej så att det inte ens går att lura?! Hänger ni med på hur jag tänker, eller är jag för rörig nu?! Om ödet skulle säga att det sitter en liten gubbe i Japan och väntar på att just JAG ska dyka upp och leva andra halvan av mitt liv med honom, så krävs det ju nästan att jag viker av lite från mitt vanliga schema här hemma, eller hur?!

Det är hur som helst en jäkla tur att man inte vet om sitt öde, det hade jag aldrig orkat med!! Tänk vad underligt det hade varit om vi kom ut ur våra mödrar med en liten biljett i vår lilla russinrosa hand. På biljetten skulle de viktigaste hållplatserna i livet stå med, som tex namn på de RIKTIGA och sanna vännerna (de som verkligen var värda att kämpa för) På det viset skulle du slippa lägga energi på alla de där som ändå inte riktigt brydde sej eller var ärliga mot dej. På biljetten skulle det även stå namn på den partnern (som skulle göra dej lyckligast) och en adress till denne. Eventuella barn skulle också stå med. När barnen väl kom sedan (OM de kom) så skulle de i sin tur ha en egen liten bok om just deras liv. Vilka farliga "vargar" man skulle skydda dem ifrån och HUR. Om min avgångsplats skulle stå med, och tid för den?! Ja det har jag inte riktigt bestämt. Skulle man vilja veta det?! Lek med tanken nu allihop. Vad hade vi gjort då, om vi vetat när det skulle ta slut och hur, hade vi gjort saker på ett annat sätt då?? Hade jag kramat mina barn mer, hade jag levt mer?!

Det som skulle försvinna är kanske oron över att inte veta, men jag lever nog hellre med den... tror jag. Att falla i mörka gropar hör väl livet till, men tänk vad skönt om man kunde slippa de där RIKTIGA nitarna i livet, de som sårar så oerhört!! Pappa borde tex vara HÄR nu, hans biljett var för kort. Han hade viktiga uppgifter här enligt mej, och några av dom var att bli en GRÅHÅRIG Pappa, Morfar och Farfar, make, bror och son. Nu blev han inte det, och det vill jag bara inte acceptera vissa dagar. För mej är han fortfarande så levande och närvarande, men inte på det sätt som jag vill. Undra om jag någon gång kommer att bli vän med att han fattas, det känns inte så, inte ens efter 10 år.

På den där biljetten som låg i den russinrosa handen, så skulle det även finnas en femsiffrig kod. Den koden skulle man kunna slå för att boka in små möten med de som redan passerat sista hållplatsen och rest slut på sin biljett. Den koden skulle vara gjuten i STEN, klart och tydligt skulle den stå. En kod för varje människa, och en för varje djur <3 Koderna på min biljett skulle vara slitna, så mycket kan jag säga. Det är så mycket som jag vill säga till farsgubben, och så vill jag slå han rätt i magen för att just hans biljett va så kort. Varför?! Man får väl för i helvete gå av på samma ställe som familj, eller?! Vi var inte riktigt överens om detta, och det gör mej riktigt arg vissa dagar. Nu ska jag inte tjata mer om det...
Men det tål i alla fall att tänkas på en stund.
Biljett eller inte... vad tycker ni?!

"Jimmy Midnigth" äger!!

   Blogg     4 kommentarer
Idag var det Jimmy och Ludde som mina ögon föll mest på. De var så himla fina ihop!! Jimmy är ganska så ny på ridskolan och verkar tycka att "ridskolelivet" passar honom ganska så bra. Det går inte att göra mycket annat än att just ÄLSKA honom för han är så liten och nätt, och med en massa go energi. Han är nästan precis som mitt gamla russin "Rina Girl" som jag hade för en herrans massa år sedan. Rina var ett härligt litet krutpaket, och som hoppade de mesta som kom i vägen. Det enda man fick se upp för med henne var när vi var ute i skogen, för där låg nämligen hela hennes fokus på att det skulle gå undan ;0) Om det dök upp ett träd eller två, sket hon blanka FAN i ;0§ Så man fick banne mej se upp om man ville behålla sina ben och sin lilla överkropp. Hon var en stenkul häst som jag aldrig glömmer. När jag tänker efter så glömmer jag nog inte en endaste häst som vi har haft. Alla var speciella på sitt sätt. Ja ni märker ju själva hur attans lätt jag fastnar i denna "hästiga" period av mitt liv. Sicken himla tur att jag får följa med ungarna till stallet nu varje vecka ;0) Dagens lektion gick i alla fall jättebra. Betty fick sin Teddy och Ludde sin Jimmy. Idag travade allihop på en gång, och helt utan problem. Nu är de lite fler barn i gruppen också, så de får ha lite koll på hästrompan framför. Som avslutning så fick de rida ut en kort liten tur. Underbart och nyttigt för både häst och ryttare <3 Här kommer ett par bilder på grabbarna!! Jimmy Midnigth & Ludde Emanuel ;0)


Visst är han supercharmig den här lille Jimmy?!

En dag för mej själv <3

   Blogg     3 kommentarer
Idag har jag lyxat rejält och inte haft en enda liten unge hemma. Bara Vicke, jag och katterna. Magen pirrade så gott när jag vaknade, och vet ni varför?! Jo, det ska jag tala om ;0) Min goaste Jennie är nämligen på G att bli "med hus". Klockan 18 idag så skrivs det kråkor på papper, och då äntligen kan Jennie andas ut. ÄNTLIGEN har de hittat sitt hem, så som de har letat!! Vi bara MÅSTE fira detta nu, detta är STORT!! Fast jag måste nog erkänna att jag kommer att sakna deras gamla lägenhet en hel del, den är ju så gruvligt mysig och hemtrevlig. Men nu har den gjort sitt, och nu ska det bli större yta för Melle att busa på. Barn tar plats, mycket plats ;0) Annars har dagen varit skön men jag måste säga att det är JÄKLIGT ovant att vara utan barnen. Man blir ju för fasen nästan ångestfylld innan man vant sej, och satt nåt vettigt i händerna. Det blev en skön promenad med Vicke i Vårsolen, och så busade jag till det lite och ÅT ute, på baksidan alltså ;0) Gårdagens rester med potatis och fiskbullar slank ned ihop med två glutenfria knäckebröd. Syrran bad mej att hämta upp hennes Noel på fritids lite senare, för hon hade visst lite plugg med polarna att  bli klar med. Vi får väl plocka upp honom direkt efter vi hämtat Ludde & Betty. Det är ju Onsdag idag och alltså tid för stallet. Noel får väl följa med dit då kan jag tro.
Dax att dra nu, vi hörs efter stallet!! kRaM <3

Mysigt kalas hos kusinenen Elias som blivit sju <3

   Blogg     1 kommentarer

Födelsedagskillen Elias fick fräcka skor med hjul i magen ;0)

God kladdkaka med grädde...Svägerskan Malin och hennes Elias <3Noel som snart ska få ett litet syskon <3Gabriel och Victoria...

Jonathan <3

Fia svängde sina lurviga och hade riktigt skoj ;0)

Nu är jag sugen på ny frisyr!!!!! (bilder från fikan)

   Blogg     2 kommentarer

Jättesöta Des i sin nya och fräcka frisyr <3

 Fina Jennie och mammas Morris <3

Colin är prickig hela han ;0)

"Den där glassen ser ju god ut..."

Frisyren måste förevigas från alla håll ni vet... ;0)

"L", Ludde, Betty och "C" <3

Tusen tack för en dundermysig eftermiddag <3

Som vanligt trodde mina vänner att jag fyllde år ;0) Tack Des!!

Den  underbara och rosiga tavlan hade Jennie med sej...
TACK tjejer, ni skämmer verkligen bort mej!!

Andra långpromenaden idag ;0)

   Blogg     0 kommentarer
Nu har vi just kommit in efter en rask promenad med Victor. Det finns inga gränser för hur snabbt han kan springa!! Att han inte snubblar på sina egna ben är en enda stor gåta bara det. Tidigare idag så kändes det mesta trist och grått, men i takt med att solen tittade fram så återfick jag gårdagens härliga energi och glädje ;0) Syrran bjöd på en kladdig kladdkaka tidigare idag, och till den, gräddig grädde. Tack för go fik Fia!! På vägen hem så drog vi förbi mammas gamla hus (som hon nu hyr ut) Det är nämligen så att hennes hyresgäster har en jättecharmig liten hönsgård på gården nu, och precis just en sån skulle vi också ha. Ett litet lekstugeliknande hus med en tillhörande hönsgård. Vi har hittat ett perfekt hus hos grannen, men om de har lust att sälja har vi ingen aning om. Jag får väl fråga dem nästa gång vi ses. De är säääkert deras cykelförvaring, men det skadar väl aldrig att fråga.
Nu ska vi äta lite rester från igår. Köttgryta och gräddig potatisgratäng ;0)
Vad har ni haft för Er idag då?! Har solen synts till något??


Äggen var sketagoda!!!!!!!!!

Ps. I morgon kommer www.lifetakesaturn.blogg.se hit med sina gossar och deras "pricksjuka". Är det någon mer som har lust för en liten dos av pricksmitta, så dyk upp här hos mej runt 13.00 i morgon.
Jag bjuder på gott kaffe, det lovar jag ;0) Ds.

Besöket i Kurts älskade hönshus <3

   Blogg     0 kommentarer

Nu har Kurt 81, lovat att bidra till min dröm med både hönor och tupp <3

Detta är fröken Ada <3

Frans, Lotta och ???? glömde namnet ;0(

DÄR ser ni honom!!! Det är HAN jag vill ha ;0)  Fina Goliat ;0)

Kurt har inte bara hönor, utan två stycken ninisar också ;0)

Kurt hämtade nylagda ägg till oss som vi ska njuta av strax...

Titta så många fina ägg vi fick ;0) Stina saknar du dina hönor nu?!

Funderar lite på HUR och VAR jag ska ha min "lilla" flock?! Det måste vara säkert så inte den lille röviga räven kommer och tar dem. En idé är att isolera och göra om en gamal lekstuga till hönshus och göra en liten gård runt om.
Nån som har en sådan att skänka el sälja kanske?! Ni kan väl höra Er för?!

Besök hos syrran... (bilder)

   Blogg     3 kommentarer

Här växer det inte bara snödroppar ska ni veta ;0)

Men det finns massor av såna med, det gör det ;0)

TjockisFia <3

Visst är deras hus riktigt charmigt?! Snart flyttar familjen in <3

De nygamla dörrarna är på plats ;0)Renoveringsmatbrickan ;0)

Dörrarna igen...

Jordkällaren var "spökfri"... inget obehag upplevdes!!

Men man skulle kunna tro att det varit nån typ av spökligfest här...

Huset sett från andra hållet...

Badrummet blir kanonfint!!!!!!

En av alla snödroppstuvor har syrran tagit in...

De har MAAAASSSSSOR snöiga skönheter på tomten....

Deras vackra vattenspegel...

Mera bilder!! (Betty mm)

   Blogg     1 kommentarer


Varning för maaaaaaasssssoooor bilder!!!!!

   Blogg     3 kommentarer

Nu blommar det för fullt i landet ;0)

På min nya grillplats finns det plats för 8 små rumpor ;0)

En fd. brandman gillar att elda....

Tänk vad gammalt gräs brinner bra ;0)

Blommor är = med Vår ;0)Är det här hönapöna huset ska vara?! Troligtvis ;0)

Tanken var att vår "Goliat" ska stå här när han talar om att klockan är 7.

Mera snödroppar...Härlig bild va?! ;0)

Betty och hennes Pappa <3Flyga "flygplan"...Min lilla sötis... <3

Visst är det en fin bild?!

Ögonblick av nyfikenhet... ;0)Denna tröjan brukar jag sno ibland ;0) Så himla varm och go <3

En söt liten bak ;0)

Samhället sett från vårt hus...

Min sessa <3Ni tröttnar väl inte på vår lilla gumma?!

för här kommer mer ;0)Vad hittar vi här då?! Nyfiken igen ;0)Det kommer faktiskt mera... ska bara se på lite tv först... ;0)

Trevligt samtal med kökskillen ;0)

   Blogg     0 kommentarer
Igår ringde jag till snickeriet nere i Vinslöv www.araslovssnickeri.se  som troligtvis kommer att få göra vårt kök. Det är deras stil vi är ute efter och vill ha. Rejält och gammal ska det se ut, och så lite snickarbokänsla med de synliga stommarna. Luckor och lådor är alltså infällda i stommet. Riktigt läckert tycker jag!! Det kanske inte blir det billigaste köket, men ett kök att leva med livet ut (enligt den trevliga killen) och framför allt, DET kök som vi kände och föll mest för. Detta är en resa som vi aldrig mer kommer att göra, så varför inte?! Det måste kännas rätt i hjärtat, och det gör detta.

Om just VI kommer att bo här tills vi dör, ja det vet man ju aldrig, men HUSET kommer att stå kvar där det står, så mycket vet vi. Om vi någon gång skulle bli tvugna att lämna det (typ om vi skulle välja att gå skilda vägar, vilket jag hoppas aldrig händer, fast som man aldrig vet) så kan vi i alla fall känna oss stolta över det vi gjort under den tiden som VI haft det. Fast det är verkligen inget jag skulle vilja göra i första taget, flytta här ifrån menar jag ;0( Nä nu är jag jättekär i huset och äntligen så känns det som att vi har hittat ett hem att trivas och bli gamla i. Om vi ska återgå till kökspratet igen då så är det massivt trä som gäller i såväl stommar som luckor och i övriga snickeridetaljer.

Varje kök blir individuellt utformat och helt unikt. Under samtalets gång så gick vi igenom det mesta och lite till. Han var himla lättpratad och berättade en massa skoj som han varit med i sitt ganska så långa yrkesliv. Som vanligt så kan jag ju inte hålla tyst speciellt länge, utan spottade ur mej både viktiga och oviktiga frågor ;0) Han svarade så gott han kunde såklart. Att vi skrattade en del gjorde ju honom inte mindre mysig. T.o.m köksgrabbar måste ha humor, för utan den så blir det inga roliga kök, och vem vill ha en trist kök?! Inte vi i alla fall. På Måndag ska jag återkomma så vi får boka in en dag för planeringsmöte. Det är då vi ska gå igenom alla stora och små detaljer.
 
Vi ska ha alla våra ritningar med oss och gärna bilder på det övriga huset. Jag kommer även att ta med mej bilder på detaljer i andra kök som jag tycker om. Det kan vara alltifrån en köksö till hur vår braskamin ska se ut. Helheten är viktig för att planeringen ska bli så bra som möjligt. Vi kommer förmodligen ha en braskamin av den lite mer murade och gamla stilen. Jag har faktiskt hittat en idé på nåt riktigt charmigt när det gäller den. Hoppas att det kan fungera att göra samma hos oss. Vi uppdrag bli att baka ihop den gamla torpstugan med det nybyggda, på bästa möjligaste sätt. I mitt huvud har jag ganska så tydliga bilder på köket som helt färdigt. Bjälkar i taket vill jag också ha. De gamla och det nya ska flätas ihop lite snyggt. Som sagt, bilder är A & O, och det är såna som vi måste ha nu, många!! När jag frågade om tiden, och  om hur länge man fick sitta ned och planera, så svarade han att vi sitter tills ni känner er nöjda ;0) Ett par hade visst suttit i 6 timmar ;0§

Det kommer hur som helst att bli jättespännade det här, det kommer bli en resa vi sent ska glömma. Från det att mötet har varit och alla besluten är tagna, så får vi räkna med att det tar 3 månader till köket kommer på plats. Nu hoppas jag på en sommar med riktigt fint väder. Allt blir lite lättare när man ska bygga då, och så kan ungarna plocka ägg och bada i poolen ;0) Ja det var ju det jag... Hönapönahuset måste bli klart innan Påsk... Jag tror bestämt att jag måste sätta igång med grovgörat här nu. Skissen ska ju göras klar så att Jörgen har nåt att gå efter när han ska spika ;0P Det slutar väl med att det blir jag som spikar... ;0§ Solen skiner nu ser jag ;0) Vad ska ni göra idag om jag får vara nyfiken och fråga?! Måste berätta en till rolig sak innan jag går. Igår fick jag höra på nåt STORT, och nåt MYCKET, MYCKET vackert. Exakt vad det är kommer ni att få reda på framöver, jag loooovar ;0) Ha det bra idag nu!!

Äntligen, idag kommer faktiskt rörmokaren!!

   Blogg     2 kommentarer
Ja nu läste ni rätt kära vänner, idag är det dax att fixa till det sista på rummen där uppe så Jörgen kan börja snickra på RIKTIGT. Han ska även få sätta upp termostaten till golvet i tvättstugan. Det flödar ut lite för mycket värme där just nu, bättre blir det när man kan reglera lite som man vill. Förövrigt så är allt bara toppen. Mirakelmalins humör är bättre än bäst ;0)
Igår hade jag värsta jobbardagen här ute på gården. Om ni har tur så kan det hända att jag lägger ut en liten bild på mitt arbete i helgen. Vad jag har slitit med...?! Jo det ska ni få höra ;0) Jag har fixat till marken där den kommande hönapönagården ska vara, och intill den så har det blivit en supermysig grillplats (som jag hoppas att vi kommer att kunna testa så snart som möjligt). I vår trädgård ska det finnas en myshörna för varje stund. Morgonmys, eftermiddagsmys, lite- senare- på- dagen- mys, och så givetvis kvällsmyset. Det är så jäkla skönt att bara få vara här & nu. Sten för sten och stock för stock, och helt utan någon tid att passa. Ungarna serverar kaffe mellan varven och så njuter vi i solen. Det är ju detta jag alltid har velat ju, landet, solupp och nedgång, hönor  (snart) och lugn. Tänk att man äntligen hittade ett ställe lite utanför som har just det där ;0) Rådjur finns det också gott om, ett helt gäng. Snart kommer alla underbara vitsippor i "vår" skog också, kan man önska nåt mer?! Livet och ljuset kommer tillbaka, sakta men säkert. Morris (vår kattgäst) mamma (min mor) kom hem ifrån Egypten igår kväll, så snart kommer han att flytta tillbaka hem igen. De hade tydligen inte gjort mycket mer än ätit under den där semester, maten var ju med i priset och serverades i mängder och OFTA. Det finns säkert risk för "lite MER Mamma" nu ;0)
Dax att dra till jobbet nu!! Hörs lite senare <3 Kraaamas!!


Solen är stark...

Denna fikan bjöd ungarna på igår ;0)

Visste ni detta om farbror tuppen?!

   Blogg     0 kommentarer

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_438673.svd
Klicka på länken... <3


Har man tur så blir det gosiga dunbollar som denna ;0)
Kycklingen på bilden är endast 1 dag gammal <3