Det blev ett tårfyllt avsked och en sorgsen jag...

   Blogg     3 kommentarer
Hjärtat blöder och tårarna sprutar =( Tidigt i morse så tog vi farväl av världens mest underbaraste ungar, Marcos & Latifah. Kommer sakna Er MASSOR, massor, MASSOR!!! Huset känns så sjukt tomt nu och värre lär det väl bli om en stund då jag ska hämta upp L & B. Två barn kommer fattas i vår bil och det är Ni!! Kommer aldrig någonsin glömma Er. Ni är de bästaste, finaste, modigasteroligaste, busigaste... ja ni är nog precis allt och lite till. Älskar Er som om ni vore mina egna <3 Hoppas VERKLIGEN att vi ses igen nu! Kanske till våren i Uganda, ja vem vet?! =)

Jag kommer att försöka plita ned våra dagar tillsammans lite som ett minne så fort jag kan...

Vackra Uganda... klart man vill dit =)

   Blogg     2 kommentarer

Barnen som älskar att bada!

   Blogg     0 kommentarer

dsc00744 (MMS)

Barnen som älskar att bada!

I bilen på väg till Spiken och Läckö slott...

   Blogg     3 kommentarer

dsc00740 (MMS)

I bilen på väg till Spiken och Läckö slott för lite utflykt. Söta lilla Latifah har somnat på min arm. Dom är så goa båda två och vi kommer sakna dem massor när de åker tillbaks hem till Uganda nu på Onsdag!!

Lite förmiddagsfix!

   Blogg     3 kommentarer
Värdfamiljsmötet igår gick bra. Vi fick en massa nyttig information från de Ugandiska barnens lärare. Visste ni  förresten att man pratar hela 50 språk i Uganda, samt att det bara är ca hälften så stort som Sverige?? Därför blir engelskan nåt ganska naturligt och nåt som dom redan tidigt får lära sej. Vi fick med oss en supersöt liten tjej på sex år och en lika dundergo grabb på sju. Ludde och Marcos fann varandra direkt. Ni skulle hört vad dom fnissa och höll på =) Tv-spelet va skoj tyckte M. Lilla söta Latifah tyckte mycket om legot och alla de små söta petshopsen inne på Beatas rum. Detta har verkligen gått över förväntan än så länge. Ungarna har funnit varandra som dom ska och engelskan fungerar bra. Luddes självförtroende steg högt upp i taket när hans vän svarade "Yes" på en av hans frågor. Att han FÖRSTOD hans fråga på engelska, var ju såklart riktigt fräckt. Som sagt, detta är kanonstor grej för oss alla! Ett riktigt äventyr. Jag hoppas och tror att de ska trivas här hos oss. Ni skulle hört hur gott dom fnissade åt Jörgen i morse! =) Han spelar ju gärna lite "apa" om han får, så i morse bjöds det på fånig sång och dans tillsammans med Welma =P Dom har glimten i ögat ska ni veta, så söta!! 13.20 ska vi (jag och Welma) åka in och hämta upp dem från skolan. Sen får vi väl se vad eftermiddagen bjuder på här hemma. Det finns massor att utforska här ute! På Fredag funderar vi på att åka iväg till nåt spännande lekland allihop. Tyvärr så har W gått och blivit förkyld, hostig och lite varm under natten. Vi får tro att hon piggnar på sej fort så hon orkar hålla igång och ha skoj hon med. Hörs snart igen!

Ps. Fall ni är nyfikna på barnens skola... Ds.

Ett härligt gäng!

   Blogg     3 kommentarer
Ja det var det verkligen. Ett underbart gäng på 12 elever. Vad jag pratar om?! Jo, det ska jag berätta =) Det är nämligen så att Ludwig & Beatas skola har en partnership skola i Kampala, Uganda. Ett internationellt samarbete som nu har tagit dem (tolv elever mellan 5 och 9 år) hela vägen från Uganda och hem till oss. Detta är verkligen en kanonstor grej för både dem och oss. Tänk så nyttigt, och vilken upplevelse! Barnen ska under deras vistelse här i Sverige få bo tillsammans med sina värdfamiljer. Vår familj tog ju såklart chansen när den kom och ska nu alltså få hem hela TVÅ barn extra =) I kväll efter värdfamiljsmötet så är planen att barnen ska få följa med "sina" familjer hem. Liiite nervöst är det men ska nog säkert gå bra. Barnen kommer lära sej massor på detta och vi med. Ska försöka uppdatera så fort jag kan <3

Livets absolut bästa resa... (Welma, 14 månader idag)

   Graviditet     1 kommentarer

Minns ni?! Tiden rusar...

I slutet på veckan ska det fotas lite mera GRAVID-mage =) Ska bli SÅ skoj! Magar är alltid vackert <3

Älskar denna bilden och minns känslan så väl... =)

Bilderna och den fina förlossningsfilmen är värda GULD för mej!!
För Er som inte fanns här inne på den tiden så finns vissa av bilderna här <3

Lite grejer på gång =)

   Blogg     5 kommentarer

 

Hjärtat <3

   Barn     2 kommentarer

En häääärligt hästlig höst =)

   Blogg     1 kommentarer


Tänk att jag blir alltid lika glad och energisk av det här youtube-klippet =D Visst är den härlig?!

I kväll red Beata en stilla ritt i fina solnedgången med Kalle. Det var så vackert så man nästan blev tårögd <3 
Kalle är som en fluffig maräng hela han. GOD, söt så in i vassen, och så otroligt c-h-a-r-m-i-g!
Som jag sa till Beata tidigare i kväll - man blir ju så KÄR!! <3 

I Tisdags red vi (el Beata) för sin gamla ridlärare igen. Det var hon och kompisen E som delade på henne. Denna gången så var det inte KALLE som reds, utan Es minsta ponny Kålle. Beata hade nog helst önskat att Kalle hade fått följa med, men Kålle gick fint han med... förutom under några få minuter. Han blev nämligen akut trött mitt under lektionen och fick för sej att han skulle "vila" =) Es mamma sa att han brukade göra sådär när han gått och ledsnat. Smart häst eller vad?! =P Nästa gång så drömmer ju såklart Beata om att få ta med sej "marängen". Vi får väl se hur det blir.

Anna Ternheim <3

   Blogg     2 kommentarer

Stallmys i kväll igen...

   Blogg     0 kommentarer

dsc00693 (MMS)

Stallmys i kväll igen...

En låt som passar bra just nu!

   Blogg     0 kommentarer

Jörgen spikar på huset... medans jag och W...

   Blogg     0 kommentarer

dsc00687 (MMS)

Jörgen spikar på huset... medans jag och W tittar på :-) Snart blir det dax att putta dit alla de nya fönstren. Många fönster blir de... för att vara lite mer exakt, 19 st och 2 dörrar.

Testar storebrors stövlar...

   Blogg     3 kommentarer

dsc00686 (MMS)

Testar storebrors stövlar...

Har nog alltid varit lite svag för den här...

   Blogg     0 kommentarer

dsc00677 (MMS)

Har nog alltid varit lite svag för den här färgen på stövlar, så idag slog jag till! :-)

What a **** ..... låten sitter ju som berget!! =0

   Blogg     1 kommentarer

Så var det fikamys på G här hemma... =)

   Blogg     5 kommentarer

Dessa godingar bjöds jag på hos Jennie sist... nytt i glutenhyllan välkomnas alltid =D

Jennies goa Melle, visst är han charmig?!


Dax att fixa i ordning sej nu... vi hörs!! =)