Kasta pil är ju jätte skoj ;0)

   Blogg     1 kommentarer
image954
Kolla in hur jag laddar min magiska mirakel sving...

image955
Den svingen var inte att leka med ska ni veta...  Någon som vågar utmana mej ?!

En läcker bak i en byxa från GEKÅS ;0)

   Blogg     4 kommentarer
image953
Ja ibland räcker det med 129 kr för att få bakdelen att se bra ut ;0)

Lite skoj även för vuxna ;0)

   Blogg     2 kommentarer
Hej på Er!!

I dag fick Jörgen för sej att han skulle göra "konster" på vår studsmatta. Jag var ju naturligtvis bara SÅÅÅ tvungen att föreviga detta konststycke ;0) Här ska ni få se en som kan hoppa...

Så var Gekås avklarat ;0)

   Blogg     9 kommentarer

Fick ett ryck igår vid elva, och fick för mej att vi skulle ta ett besök till Ullared. Ringde mamma och kollade om hon kunde ha Ludwig och Beata, och det kunde hon ;0) Rasmus ville följa med oss och kolla ut vad han skulle ha, han bryr ju sej lite mer om sina kläder nu än vad han har gjort tidigare, så det fick han göra. "Lantismamman", min Carro med familj, skulle ned till Falkenberg och besöka hennes mamma. Utan att veta om det så hamnade vi faktist bakom varandra efter Mc D i Alingsås ;0) Så det fick givetvis bli en snabbfika med dem innan de fortsatte ned till Falkenberg efter Varberg. OJOJOJOJOJOJOJOJOJ!!!!!!!!!!!!!! Vad mycket folk det var INNE på Gekås, ingen kö alls, men där inne var det knökigt värre ;0( Vi har nämligen kommit på att ju senare vi åker, ju bättre, det brukar nämligen minska på folk vid två tiden, men INTE igår. Hur som helst så gick det jätte bra ändå och vi fick köpt en massa bra kläder till barnen, och jag fick min lilla efterlängtade brödrost för endast 99 kr, som hittat ;0)
Här kommer lite bilder såklart...

image934
Carro med sina tre vovvar, EMIL, LILLEMAN och DUCHESS.

image935
Äntligen framme!! Nu ska bara vagnen fyllas ;0)

image936
Rasmus på ett nyrenoverat Mc D i Alingsås.

image937
En härlig morgonrock från Gekås, endast 59 kr.
Ludde fick en grå och Betty en röd.

image938
Höst och vinterkläder till de små.

image939
MIN alldeles egen brödrost ;0)

image940
Detta blev Ludde förtjust i...

En liten sötis på förmiddagen kan väl aldrig skada?! ;0)

   Blogg     4 kommentarer

image933

Första Måndagen på semestern ;0)

   Blogg     2 kommentarer
Hej på Er ;0)

I dag när jag vaknade så hade jag värsta drömmen i huvudet, såååå tydligt!! Jag var helt jäkla tagen av det jag drömt ska ni veta. Det är inte var dag som man hinner drömma "färdigt" en dröm sådär. Det var som värsta filmen, och spännande som attan var den!! Vi såg på filmen "Blood Dimond" i går kväll och den var mycket säkert ett bidrag till min dröm. Drömmen gick  iallafall ut på att JAG, blev räddad från att bli liggandes i västa blodbadet... Det var en mycket modig person som bar mej HELA vägen genom byn för att sätta mej i säkerhet.  Gissa om jag var lycklig och glad?! Vaknade av att jag var såååå himla tacksam och glad för att jag fortfarande var vid liv... Brukar ni drömma ofta, isåfall om vad?! Det är så jätte knepigt det där med drömmar, deras funktion är att "skydda" oss, konstigt men sant. Den filmen vill jag absolut att ni ska se... Jätte hemsk mellan varven, men mycket tänkvärd!! Ta hand om Er idag och se till att göra något riktigt skoj!! *KRAMSELIKRAM*

image931

Så var Söndagen över...

   Blogg     7 kommentarer
Hej alla mirakelbloggers ;0)

Tänkte att jag skulle skriva några rader innan jag kryper ned i den sköna sängen. Dagen har varit helt okey, med kalas för Felix och besök ute hos mormor Lena. Mamma rövade iväg mej till Coop Forum idag igen, fattar inte att hon lyckas ;0) Jag har ju verkligen inte missat en enda grej i den affären ;0) I dag kollade jag in alla läckra brödrostar, lite sugen på att köpa mej en egen förstår ni. Eftersom jag inte kan äta vanligt bröd med gluten, så kan jag inte heller dela brödrosten med mina andra vänner här hemma. Hittade en som jag tycket såg jätte fin ut, billig och bra var den också. Problemet var bara det att jag inte hittade någon kartong med just DEN som jag ville ha. Får väl vänta med det till jag kommer till Gekås i Ullared, där brukar det ha en del att välja på i rost väg. I kväll har Betty bakat finfina stjärnkakor till oss. Hon var super stolt över sina kakor och undrade om jag kunde hjälpa henne med att sätta in dem i ugnen ;0) Älskade ungar säger jag bara!! Skulle nog kunna äta upp alla tre faktiskt ;0P
Sussa gott nu så hörs vi väl i morgon.
PÖSSAR till ER!!!
Ps. Här kommer lite bilder... Ds.

image926

Felix goa tårta var jag ju bara tvungen att föreviga ;0)

image927

Å så lite kompisar till Felix... Från Vänster; Allan, Betty, Ludde och syrrans Noel.

image928

En fånig liten Ludde ute hos mermor Lena.

image929

Betty och Ludde i "köpa-skor-tagen" på Coop ;0)

image930

Stolt bagare 14 stycken Rosa stjärnor ;0) Visst ser de underbart goda ut?! Är ni riktigt snälla så kanske hon delar med sej av sina bästa knep.

Bloggvänner ;0)

   Blogg     5 kommentarer
Jag är "Tagen" av Qristall och det tackar jag för ;0) www.qristall.blogg.se Kolla in till henne!! Nu ska jag själv "Ta" några bloggare som jag tycker om och sätta upp på min lista. Ni som blir "tagna" av mej gör en likadan lista ;0)

1. www.carolinelanden.blogg.se  ; Är verkligen en urmysig blogg. Carro som är mor till fyra underbara döttrar och fru till Mike, skriver om livet med familjen och de tre hudarna och livet på landet. ABSOLUT läsvärd!! Massor med fina bilder postar hon också titt som tätt. Sluta aldrig med det Carro!!

2. www.mammamija.blogg.se ; Mija är en super go tjej som skriver om allt, och tar upp ämnen som ibland är svåra och som det pratas för lite om. Också ABSOLUT läsvärd!! Massor med roliga bilder har hon med. Jag blir alltid på riktigt gott humör när jag tittar in där. En av de bloggar jag läst längst och aldrig får nog av ;0)

3. www.stinalee.blogg.se ; Som ni vet så är det min lilla syster som vi pratar om ;0) För er som inte tittat in, TITTA IN!! Det skrivs om precis allt och även en del mode. En smart liten tjej som har mycket att säga, och gör det förbenat bra!! LÄS DEN!!!!!

4. www.studentmamma.bogg.se ; Ja utan Mia hade jag inte heller klarat mej förstår ni... Mia hör också till dem som jag INTE släpper. Hon är också en jätte go tjej som skriver om livet och hennes studier. Nu  har hennes svärmor friat åt dem så strax ska det bli Bröllop av ;0) Titta in till henne och säg Hej!!

5. www.annaeriksson.blogg.se  : Mijas syster, som skriver otroligt fint!! Många tankar och känslor som hon skriver om. Det är inte alla som kan få ens ögon att tåras, men Anna kan hon ;0) LÄS!!!!!

Ja mina vänner, jag skulle kunna klämma in fler på denna listan, för ni är många fler som jag läser och som jag tycker mycket om. Dessa valde jag pga att jag läst dem längst. Hoppas ni spinner vidare på denna lista nu mina bloggisar. Ni som är valda är alltså "Tagna" så kom igen och gör er egen lista!!

Elliot blir hela 4 månader i dag ;0)

   Blogg     6 kommentarer
image922

Grattis till dej också lille vän!! Du får kanske fira dagen med någon smarrig puré eller något ;0) Se till att man mamma bjuder dej på något riktigt gott och inte någon trist morotspuré bara ;0) *KRAM*

Grattis Felix 4 år!!!

   Blogg     1 kommentarer

Vi önskar det en jätte bra dag Felix, med en massa tårta och annat skoj som hör en födelsedag till!! Vi ses lite senare grabben ;0) KRAAAAAAM

image919

image921
Här är några som du gillar jätte mycket Felix ;0)

Hundbadning och städ är nu avklarat ;0)

   Blogg     1 kommentarer
Tjenis!!

Så har man fått utlopp för en massa energi igen då. Huset är städat och Meja har fått håret tvättat. Felix present är också fixad. Jag och Rasmus åkte fram på byn och tittade ut en ganska kul grej till han. Felix är en kille som verkligen ÄLSKAR bilar, så det fick bli något i den vägen såklart. Han kan nog få hur många som helst, utan att tröttna på dem. Efter det så åkte vi och köpte prylar till muffinsbak bla. Ludwig tyckte att vi skulle göra en ny Play-doo deg också, så det blev lite grejer till det med. Det är inte alltid helt lätt när man är två med stark vilja, Ludde ville nämligen att degen skulle få bli GRÖN , och Beata ville att den skulle vara RÖD... Så hur gör man då?! Jo, man gör den naturligtvis ROSA ;0) Ludde gick med på att den skulle få bli Rosa som tur var. När vi kom hem slängde vi ihop lite fin lekdeg. Efter det så blev det smarriga Citron muffins, mumma vad gott det doftade!! När de var färdiga så slog vi en pling till Farbror Björn, och sa att fikat var påväg.

Väl hemma så började det klia i fingrarna, klart att jag måste städa lite... Det blir ju så myzigt till kvällen då ;0) När jag ändå var i "Göra-Rent-Tagen" så fick det bli att stoppa Meja i badkaret och köra lite pälsvård på henne med. Hon är så rolig med det där, var gång när "Badning" närmar sej så vill hon gäääärna gå och lägga sej under vår säng, konstigat va?! ;0) Fast i dag gick det jätte bra, hon hoppade tom i SJÄLV, med lite "rumplyftarhjälp" från mamma Malin. Nu ligger hon och njuter av att bara vara ren och fin. Och jag njuter av ett rent hem, stryktvätten är också borta ;0) Nu har jag tagit mej ett glas vin och känner mej ganska nöjd med dagen. Jag ska ärligt erkänna att jag krigat med Rasmus några gånger, men det är bra nu och yxan är nedgrävd... Det är jobbigt att bli stor, mycket som händer i kroppen och det är inte alltid som man känner för att göra som mamma och pappa säger. Att vara förälder är verkligen ett STORT och UNDERBART arbete. Vissa dagar orkar man inte vara den där perfekta föräldern!! Det är väl bara så det är... I morgon tar vi nya tag och hoppas på färre krig ;0)

Hur har vädret varit hos er idag?! Här har det varit en hel del REGN, tyvärr ;0(
*Massor me Kramizar från lilla mej*

Sovmorgon för mej idag ;0)

   Blogg     5 kommentarer

Hej alla!!

I dag tog jag mej en super go sovmorgon, så lyxigt!! Nu ska jag få upp övrig familj och sedan ska jag bege mej till leksaksaffären. Min vänninas son Felix (barnens syssling) fyller nämligen 4 år i morgon. Marja pratade något om att han hade önskat sej en motorsåg att ta ned alla träden med hemma ;0) Vi får väl se om det finns några hemma. Halv elva är i morgon så är det kalas, och det brukar inte vara snålt med fika ;0) Marja älskar nämligen att baka, så det brukar finnas en hel del smarrigt på deras kalas. Nä nu ska jag ta mej lite kaffe innan det är dax för den sköna duschen. Ha det bäst!!

image912

Sista arbetspasset innan semestern ;0)

   Blogg     4 kommentarer
Tjenare!!

Så var dagen som man väntat på och längtat efter, äntligen här... I dag gör jag ett sista pass innan fyra sköna veckor kan ta sin början. Det ska verkligen bli jätte mysigt att bara få vara lite fri. I kväll blir det till att göra nåt riktigt gott att äta, och förmodligen så blir det nån god öl med. ;0) Så till solen vill jag bara säga så här; "Det är NUUUU som du ska komma fram, på MIN semester!!!!!!!!!! Jag litar på dej, och att du är smart nog att lyssna. Det var en liten fågel som viskade i mitt öra att du eventuellt skulle komma i mitten på nästa vecka, vi får verkligen hoppas att det är sant".
Till er andra säger jag; Ha en jätte fin dag!!
*KRAAAAMIZ*

image911

Det är kalaskul ute hos mormor ;0)

   Blogg     1 kommentarer
image910
Den lyckliga killen på bilden är vår lille Luddebudde.

I dag blev det en tur till Dr.muggs dassland ;0)

   Blogg     1 kommentarer
Ja en tur till dasslandet fick det bli idag... För er som inte vet vad detta ställe är för ett place, så kan jag berätta att det är en jätte stor klätterställning där ungarna lever rövare. Här kommer lite bilder...

image902

image903

image904
Ludde och Betty kör ett race... Hmm, vem blir vinnaren denna gången tro?!

image905
Rasmus och kompisen Freddie njuter av en god glass...

image906
Betty och Ludde ;0)

image907
Denna läckerbit hittade vi när vi skulle hem...

image908
Visst är den helt okey?!

image909

Sov gott nu mina vänner...

God morgon goa Torsdag ;0)

   Blogg     2 kommentarer
Hej på Er.

Hoppas att allt är väl med er denna Tosdagsmorgon?! Själv mår jag precis som jag ska, INGA magsjukor så långt ögat når ;0) Det hade ju varit dötrist om jag hade åkt på det Ludde hade, nu när det inte är så långt kvar till min semester. I går eftermiddag så fick vi faktiskt en liten dos sol här också, tro det eller ej!! Jätte skönt var det och Jörgen och ungarna hade faktiskt badat lite i poolen. Den står så himla bra där i vår trädgård och bara skriker på oss att vi ska bada. Skulle tro att det är jäkligt ensamt att vara en pool denna sommaren, med tanke på allt regn menar jag. Om vi ska leta reda på nåt som ändå är bra med detta solfattiga regnväder, så är det nog faktiskt att man njuter mer av solen de korta stunder som den väl behagar komma. Man sitter liksom inte och funderar på, om man kanske möjligtvis borde gå och hämta badhanduken och kasta sej i, utan man gör det bara. Tänk vad härligt spontan man känner sej efter det ;0)
Igår innan jobbet, så blev det lite mer svamplockning. Jag känner verkligen den där riktiga "lyckan" i magen när jag är i skogen. Det doftar underbart, ja hela kittet med skogen är underbar!! Tror det är något av det nyttigaste som finns för själen, havet och skogen. Vi lyckades hitta både blåbär, svamp, grodor och myror. Ludwig och Beata var så duktiga och tog sej fram över stockar och bäckar utan något större gnäll. Sätter in en låt som jag alltid älskat. Den trollar fram en massa härliga känslor och gör mej lycklig ända ut i lilltån.
Ha en super bra dag nu!! KRAMIZ

 

Inte riktigt denna, men den var inte heller fel ;0)

Önskar er en riktigt god natt med denna...

   Blogg     2 kommentarer


Ta hand om Er och sov gott.

image901

När vi minst anar...

   Blogg     2 kommentarer
image900

så händer det...   ;0)

Ni tar er väl tid till att njuta?!

   Blogg     2 kommentarer
image899

När fick du en massage senast?!

En låt som får mej att minnas mitt år i Florida...*Dreams*

   Blogg     2 kommentarer


Denna låten tar mej tillbaka till Florida på nolltid ;0)