Valborgsmässoafton i dag!! (bilder från kalaset)

   Blogg     5 kommentarer
God morgon på Er!!

Hoppas att Er helg varit (är) bra... Många av er är säkert lediga i dag med skulle jag tro. Eftersom jag är uppe med tuppen, så är det jobb som väntar för mej... I morgon är jag dock ledig igen och kan njuta med de andra i familjen. Tackar så JÄTTE mycket för alla Grattis jag fick i det tidigare inlägget, jätte skoj!! Ni ska veta vad mycket trevliga mess jag fick på mobilen, mess från människor som man inte alls trodde skulle komma ihåg!! Jennie var helt klart först med sitt, tre minuter över tolv så pep det till ;0) Det var bara Nennie som ville passa på att önska "tanten" en god natt med ett litet grattis, sött av henne!! Här kommer lite trevliga bilder från kalaset i Lördags...

image220

image221

Syrran som blir 20 år om en vecka, firade vi ju med...




Lite smått och gott...

image227

Gabbi med sin Elliot som faktiskt blev hela 1 månad på kalaset ;0)

image228

Min jätte myziga svägerska... Tro det eller ej, den här tjejen har fött sina båda barn (pojkar) på sin EGEN födelsedag i Maj!!! Det är ju bara helt otroligt när man tänker på det, eller hur?!...


image231

Min väninna Marja... ( sitter och prattar Elliot med Gabbi)

image232

Lilla Stina, söt som vanligt ;0)

image233

Här blåser vi så det knakar... (barnens kusin V)

image234

Lilla 30 åringen med händerna fulla av trevliga ting ;0P

image235

Syrran www.sberg.blogg.se med sin sambo (även min sambos bror) ;0)

image236

Björn igen ;0)

image237

Syrran Sofia... Kolla in hennes blogg ;0)

image238

Härliga blommor!!

image241

Gott vin :0)

Mina vänners små bebbar ;0) Jätte fina allihop!!

   Blogg     8 kommentarer
image216

image217

Lilla Tindra...

image218

Lille Elliot...

image219

Lilla Isabelle..

Min jätte söta svärmor som bakar tårtor som en gud!!

   Blogg     1 kommentarer
image215

Tack igen för att du är så himla gullig och ställer upp!! Jag är säker på att de kommer att bli jätte goda :0) Älskar ju de där tårtorna SÅÅÅÅ mycket!!

Tänk att i morgon blir man 30 År...bye, bye 2:an ;0(

   Blogg     1 kommentarer
God morgon!!

Solen skiner i dag igen, hääärligt!! Jag och syrran www.stinalee.blogg.se ska ju ha kalas idag, så vädret kunde inte vara bättre ;0) Sitter nu med min goda frukost och bara njuter, de övriga i familjen ligger allihop och sussar i vår säng... Det ser sååå jätte roligt ut ska ni veta, ungefär som ett plockepinn som nästan är färdig spelat *ler*. Så vad händer idag annars då?! För min del så blir det väl till att åka ut till min mor, ska kolla in lokalen som vi ska kalasa i, se vad som behövs och så... Kan väl tala om för Er att min mor FORTFARANDE är rökfri!! Kul tycker vi ;0) Vi är glada för var dag som går... En rökfri mor vore ju inte helt fel att få. Min Farmor drabbades av Kol, sådan skit önskar man inte ens sin värsta fiende!! Att se en människa kämpa för att överhuvudtaget få i sej syre, är för jävligt!! Finns inte en enda bra grej med rökningen, inte en enda... De är bara rena skiten, så är det!! Önskar bara att inte så många började... Jag började röka lite smått när jag gick i 9:an, rökte lite på kompisars cigg. Sedan blev det mer och mer... Lyckades som tur var med att sluta då jag blev gravid med Rasmus. Mitt sista år på gymnasiet. Näst efter barnen, så är det solklart det ABSOLUT bästa jag gjort!! Så till Er som inte lyckats börja ännu... SNÄLLA börja ALDRIG. Till Er som redan börjat; Snälla SLUTA och slipp undan ev.  plågsam död i Kol. Nog om det... Nu ska jag gå och ta mej en god kopp kaffe. Kramis.



image212

En härligt glad och busig bild på min dotter som liten ;0)

Dagens shopping ;0)

   Blogg     4 kommentarer
image208

Skor till mej, bara mej ;0) Barnen fick faktiskt också... fast de fick  inte vara med på bild, de röda skorna blev nämligen SKIT sura när jag frågade om det gick för sej!! De ville liksom inte dela med sej av platsen... De är nog lite smått EGO.

image209

Lite kläder till sambon hittade jag me :0)  Han är ju sååå söt i rött min lille brandman, så jag tror nog att dessa kommer att göra honom kalasfin!! Jack&Jones är ju bara super, man hittar alltid nåt. Ha en jätte skön kväll nu allihop, själv ska jag iväg till jobbet... Ta hand om Er så hörs vi!!

Äntligen Fredag!!

   Blogg     6 kommentarer
God morgon på Er!!

Sovit gott?! Det har jag... super gott!! I dag har jag en MASSA saker som måste göras innan kalaset och en del som ska handlas. Måste ringa skatteverket med... Hmmm ja, det blir ingen latisdag precis :0§ Så är det jobb som väntar med. Vad ska ni göra i dag då?! Har hört att sommaren ska hålla i sej *ler*, med tanke på kalaset i morgon så kan det inte bli bättre. Syrran www.stinalee.blogg.se blir ju 20 år den 6 Maj, så vi ska ju slå ihop vårt firande. Måste ut och se vad jag kan hitta för fint till henne idag... Jag skojade med syrran  www.sberg.blogg.se (Fia) och sa att vi hade hyrt in en manlig strippa som skulle komma en sväng och vifta på stjärten och ALLA de andra musklerna. Hon tittade bara stort på mej och tyckte nog att det hade varit ett ganska så trevligt litet avbrott i firandet :0) Nu är visst djungelvrålet igång igen på sambons mobil, fyyy vad det låter fånigt... :0) Nu ska jag gå och fixa mej lite gott kaffe och frukost. Kramar till Er från Mej!!

image207

Hittade den här söta bilden, så cute!!

Är du lik en Bondbrud?! Var med och tävla!!

   Blogg     2 kommentarer
http://www.gt.se/noje/bond/1.654747

image206

Se nu till och var med på Bondbrudstävlingen :0) Vem vet, det kanske blir just dej vi röstar fram till vinnaren sedan... Tror du dej vara en passande figur så, go girl!!

En kul bild till min mamma som kämpar med att sluta röka...

   Blogg     9 kommentarer

image205

Farmor Haldis,  hade ÄLSKAT den här bilden. Hoppas du kan bli lite småglad av den med lilla mamma ;0) Ha en jätte bra dag och kom ihåg att din humor är ditt bästa vapen i din fight mot de rykande fienderna. STOR kram från din dotter ;0)

God morgon soliga Tordag!! (så ska det vara, Tack Carro)

   Blogg     4 kommentarer
Tjenare kära bloggläsare!!

I dag höll jag på att bli TOTALT hysterisk, det var en ettrig liten ful fluga som försökte få mej att gå upp. Snacka om att man blir grinig av det där surrandet!! Jag är annars en väldigt djurglad person, men INTE när det kommer till flugor. Det har miljoner andra ställen att vara på i rummet, men ändå ska de envisas om att sitta PRECIS mitt i ansiktet. Drar man täcket över huvudet, som man faktiskt blir tvungen att göra efter en stund, så får man ju inte luft riktigt ;0( Får väl se till att fixa myggnät för fönstren eller nåt. Nu ska jag hjälpa barnen med frukosten... Kramz.

image202

Ser visst ut som att någon får skäll här ;0)

   Blogg     0 kommentarer
image200

Ajajajajajajaj..... inte nu igen ;0(

Grattis till Dej Petra!!

   Blogg     0 kommentarer
image199

Tänk att i dag har du blivit 30 år... Jag hoppas att dagen varit kanon bra och att du ätit gott och fått många fina paket ;0)  Kramisar från Malin.

Malin brinner för sin brandman ;0)

   Blogg     3 kommentarer
image194


image197

image198

Tänk vad skoj det är att få vara med pappa på jobbet... Betty tyckte nog att brandbilen lät lite för mycket bara. Min sambo har sin jourvecka nu och fick just ett larm faktiskt. Då får man passa på att sitta här en stund ;0)

Beatas nya stil... Brillorna ska med till Kreta ;0)

   Blogg     3 kommentarer
image190

Nu ser jag dej bra mamma!!



Att måla är alltid lika trevligt ju ;0P

Visst är våra blommor vackra?!

   Blogg     5 kommentarer
image189

Dessa underbara skapelser har vi i vår trädgård, var ju (som vanligt) tvungen att försöka ta en bild ;0) Vi har flera stycken "buketter" som denna i vår trädgård. Härligt att ha något så fint att titta på när vi är ute. Njut lite ni med ;0P

Ungarnas Solrosor växer så det knakar...

   Blogg     2 kommentarer
image188

Ett tips till er som känner för lite odling såhär på vårkanten... Sätt lite solrosfrö så ska ni se att det händer grejer ;0) På bara ett par dagar så börjar det hända saker... Jätte skoj faktiskt!! Planen är ju att självklart sätta ut dem sedan.

Jordens tvilling är hittad!!

   Blogg     5 kommentarer
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1053821,00.html

Är det hit vi ska åka om några år?!

image187

Ja det är frågan... Vad tror ni?!

Det är en grå och trist Onsdag jag vaknar till ;0(

   Blogg     3 kommentarer
Men inte ska det få ta ned mitt humör... Det blir säkert bättre väder fram på dagen. Har sovit helt okey i natt och känner mej laddad inför dagen ;0) Vad kommer att hända i mitt liv idag då tro?! Ja, vem vet... det kan hända en hel massa saker innan dagen är slut, en massa trevliga sådana hoppas vi då!! Ska eventuellt åka iväg och shoppa med min mor i eftermiddag, fast det är inte bestämt ännu. Vi måste nämligen handla en del inför mitt och Stinalees kalas på Lördag. I morgon är det passen som ska fixas till både mej och ungarna, shit vad det kommer att kosta ;0§ Det är bara att bita i det sura äpplet och betala, inte mycket mer att göra. Nu ska jag kila ut med vovven. Kramis från mej.

image186

Kolla vad jag fick av min Rasmus nyss ;0)

   Blogg     1 kommentarer
http://www.kalles.se/tub.html?tubid=1349465057

Han är väl bara SÅÅÅ gullig min stora kille. Du har mail mamma sa han bara med ett litet flin på läpparna ;0) Sött tycker jag!! Puss till dej gubben...

image185

Nu sover de små...

   Blogg     0 kommentarer
Hej igen!!

Efter en lång och händelserikdag så har det ÄNTLIGEN somnat mina små... Fast det var inte helt utan figth ska ni veta!! Efter att sagan var läst och nattpussandet var klart så hoppades jag att det kanske bara skulle vara så lätt att man bara kunde säga "natti-och-vi-ses-i-morgon", men se det gick INTE i kväll!! Ludde visade med hela sin lilla kropp och sin lilla röst att han INTE tänkte finna sej  i detta med att sova, inte så lätt!! Så det blev några vändor in på rummet för att lägga honom igen, nu är det i allafall klart och de sover som små bebisar ;0) Det är tröttande att vara ett litet barn med stark vilja... I morgon ska vi upp tidigt, jag har jobb och ungarna ska till sin älskade förskola. Sätter in några bilder från Luddes hopp på studsmattan tidigare i dag. Kramis till Er.

image180

Ludde tycker att NI är toppen!!

   Blogg     4 kommentarer
image174

Ludde hälsar alla och tackar så mycket för alla snälla kommenterer i mamma Malins mirakel blogg. Det är lika roligt var gång de ska läsas *ler*...
Ni är alla himla gulliga som tar er tid och skriver några ord. STORT tack!!
Sätter in lite fina bilder från idag...