Bastu först och sedan trerätters ;0)

   Blogg     1 kommentarer
Gott Nytt till alla mina älskade bloggvänner...
Nu ska MirakelMalin hiva sej in i sköna bastun, och sedan väntar god mat och film. Eventuellt så kommer det att bli spel med syster Fia med familj, nån gång efter tolv. Ha det bäst älskade Ni, och ta väl hand om varandra!!

image2211  image2212
Love you all!! <3 <3 <3

Nu ska vi till syster Fia och testa Nintendo Wii ;0)

   Blogg     4 kommentarer
image2209
Vi får väl se vem det blir som får gå hem med segern *ler lite lurigt*
Ludde säger att det kommer bli han. Som sagt, vi får se ;0) Jag ger mej ialla fall inte i första taget. Upp till bevis kära familjemedlemmar!! I will be back... Pözz!!

Tänkte vi skulle se denna innan året är slut...

   Blogg     0 kommentarer
image2208           
Min syster berättade att den skulle vara himla bra.
Är det någon av Er som har sett den?!
Isåfall, vad tyckte ni??
 
Filmfakta

THE FOUNTAIN

Orig. titel:
The Fountain
Genre:
Action/Drama/Sci-Fi
Regi:
Darren Aronofsky
I rollerna:
Hugh Jackman
Rachel Weisz
Ellen Burstyn
Mark Margolis
Biopremiär:
23 mars 2007

Syster gör reklam för jätte fina smycken ;0)

   Blogg     1 kommentarer
image2207
Vill HAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Titta in till henne här; www.stinalee.blogg.se

Årets absolut sista dag!!

   Blogg     3 kommentarer
Så har snart hela långa 2007 gått, och vart tog det vägen?! Förmodligen så har vi gjort en massa trevligt och träffat nya vänner mm. Det räcker ju med att titta tillbaka i sin blogg, så ser man ju att det faktiskt hänt saker. I Oktober besökte jag vår huvudstad för första gången i mitt 30 åriga liv. En annan mindre trevlig grej som hände i samband med det, var ju att min älskade Meja fick besöka veterinären för sin svullnad i käken. Svullnaden visade sej vara bencancer. Sex månader till 2 år har hon kvar, så sa han. Jag minns att jag bara sjönk ihop hela jag. Jag som hade räknat med att det  alla fall var botbart och gick att plocka bort, men icke!! Gå hem och njut av er sista tid tillsammans, och gör den till något fint. Så det är just det som vi försöker göra nu. Ta vara på henne så gott det bara går. Denna bloggen startade jag upp i April, och då i ett nytt namn. Tidigare hette den alltså Liljesaga. Jag vet inte hur många av er läsare som har hängt med sedan den tiden. Jag gissar att det finns ialla fall några. Nu tackar jag iallafall för detta året, och hoppas att ni följer med mej även i nästa. Dax att ta ut min lilla Meja på en lång och skön promenad ;0) Vad ska ni göra ikväll, och vad ska ätas?!

image2206

Svettiga bilder från syrrans hus...

   Blogg     5 kommentarer
image2186
Huset i solnedgång...


Från vänster; En krypande Fia, Björn och deras Noel. <3

image2192
Här ser ni två hårt arbetande brudar, i vilande tillstånd. ;0) Jag & Fia vid elden. <3 Det finns inga som vi Sofia!! Vi ger oss inte i första taget. Pappa skulle se oss nu... Han ler nog lite gott från sin himmel, och är nog rätt nöjd med att bara titta på. En gång i tiden var det han och Mamma som slet med renovering, och nu är det Er tur att göra samma sak. Sååååå stolta ni ska vara när detta är klart!!


Från vä; Skräp, Fia Jordkällare, Jörgen & Björn. och så lilla Betty ;0)

image2198
Min älsklings Jörgen som tar sej en liten rast... får man det?!



image2204
Ser ni blommorna?! De måtte väl vara en vintersort, någon som vet?!  ;0/

image2205
Denna bilden tog jag nere vid elden... Visst är det en fin bild på min lilla tjej?!  <3

Dax att åka ut och hjälpa syrran med huset ;0)

   Blogg     1 kommentarer

Nu har hela familjen tagit på sej arbetsbyxor och fikakorgen är packad ;0) Nu är det dax att åka ut och visa vad vi går för!! Lovar er många fina bilder här sedan...

image2185
Bjuder på en lite små"kulig" bild ;0)

Det råder kärlek mellan Betty och hennes Amanda <3

   Blogg     2 kommentarer
image2184
Denna STORA dockan låg i ett av paketen. För att vara mer precis, så låg hon i det långa, guldfärgade paketet. Amanda (dockan) som tidigare bodde på Gks i Ullared, trivs fantastiskt bra hos vår familj. Betty tar så väl hand om henne, så där finns det nog inget att klaga på ;0) Igår fick hon danslektioner och såg ut ha riktigt kul. Om jag inte minns helt fel nu, så skulle Amanda iväg på ett party idag. Vi får väl se vad som händer. Betty lär nog göra henne riktigt kalasfin i alla fall.

Mängder med mys och god mat!!

   Blogg     9 kommentarer
Ja nu har jag lyckats röva hit syster Fia med familj IGEN. De har varit ute och slitit med sitt hus hela långa dagen, så jag tyckte att det var lika bra att bjuda in dem på lite god mat. Planen är att vi ska hinna med att se filmen; "Underbar och älskad av alla". Någon som sett den?! Dax att återgå till matlagningen och mitt goda vin ;0) Kan hända att vi hörs igen lite senare... Kramar till Er <3

image2183

Funderingar om hundraser...

   Blogg     1 kommentarer
Har börjat fundera lite smått på vilken ras det ska bli sedan efter Meja. Ett liv utan hund känns helt otänkbart. Det skadar inte att vara ute i tid, och se till att läsa på om de olika raserna som skulle kunna bli aktuella. Jag vill träna och ev. tävla lydnad med nästa hund, så den måste ju lämpa sej för det. Den ska ju också passa in med den övriga familjen, och inta vara allt för krävande. Som det känns nu så kommer det att bli en mellanstor hund. Vad ögat vill ha, är inte heller alltid det bästa. Mitt öga vill ha en Berner Sennen som Mejas Pappa var, men med tanke på att den är himla stor, och jag himla späd ;0) så kanske inte just den rasen är den bästa för mej. Boxer är jag också helt såld på!! Jag är så himla kluven när det kommer till det där med tänkbara raser. Jag är INGEN dvärghundsperson alls, så mycket vet jag!! Den måste vara större,  och lite mer hund helt enkelt. Den ena dagen känner jag att den trefärgade Sheltien, nog är en passande och bra hund för oss, och andra dagen så är det den gamla mellanpudeln som upptar mitt tänkande. Jag är uppväxt med den rasen och vet vad det vill säga med deras päls mm. En vänlig, glad och lättlärd hund, som älskar att hålla igång och vara med. En stor fördelen med den rasen är, att de inte fäller nämnvärt. Som sagt... Jag har (förhoppningsvis) tid på mej att fundera. Det finns alldeles för många raser att välja bland, speciellt om man är som jag ;0) Jag kommer hålla mina dörrar öppna och inte "låsa upp" mej på nån speciell ras ännu... Sätter in lite bilder några små godingar...


image2171image2172image2174image2176image2173
image2177

Dax att dra på sej frisörkläderna ;0)

   Blogg     0 kommentarer
image2170

Ja nu gäller den mina vänner ;0P
Dax för min kära mor att bli lite
mirakelkrullig igen ;0)
Önska mej, (el henne)
lycka till... hon kan
nog behöva det.
KRULLEKRAM!!
 

I kväll blir det Tacomyz med systeryster + familj ;0)

   Blogg     0 kommentarer

Jörgen ska iväg på den sista avslutningen med på brandkårsgänget ikväll, så jag och barnen ska ha syrran på besök. Det blir smarrig tacosbuffé och annat gott ;0) Förhoppningsvis så kommer Jörgen hem i gott skick, och kan vara med oss på lite spelkväll. Vi fick nämligen ett nytt spel av farbror Tomten som bara måste testas. Annars har dagen varit helt okey. Jobbade från 07.00 - 16.00. Jag fick Marie Picassos skiva av en mycket omtänksam människa idag. Det värmer i hjärtat när man märker att någon faktiskt lyssnade på vad man sa, och lade det på minnet, så himla gulligt. Kan väl inte säga mycket annat än att vår Marie sjunger kanon. Att hon liksom jag, har den stora Celine Dion som idol, det märker man tydligt på hennes sätt att sjunga. Sätter in en av låtarna här så ni också får komma i stämning... Nu ska jag ut i köket och börja förbereda tacos mm.
Syrran skulle visst komma vid halv åtta. KRAM <3

image2169
Smarr, smarr...  ;0)


Denna sjöng hon för oss när vi var på Gks... Visst låter det lite som Celine precis i början?! Älskar den där djupa rösten som hon får till så attans bra. Pözz på Er!!





 

Dax att fylla på med nytt ;0)

   Blogg     2 kommentarer
Ja igår fick jag värsta rycket här hemma, och totalrensade i hela min garderob. Jag kan inte fatta varför jag har väntat så länge med det. Det känns urskönt att få undanröjt, lite lättare att andas helt enkelt. Nu har jag bara alla andra röriga gömmor kvar att fixa. Men det får jag nog ta senare, för idag suger det i mirakelshoppingtarmen. Dax att få in lite nytt ;0) Vi får väl se hur det blir.
Först dusch och sedan promenad med min älsklings Meja.

image2168

Barncancerfonden behöver våra bidrag!!

   Blogg     3 kommentarer

Var inne hos www.tidigmamma.blogg.se tårarna rinner, och mitt hjärta bara gråter. Snälla, snälla, snälla ni... hedra Felicias minne genom att lämna ert bidrag. Tillsammans kan vi faktiskt hjälpa. Det finns så otroligt många som går igenom samma kamp som Felicia och hennes familj har gjort. Nu är deras kamp en annan. Nu ska de klara av vardagen UTAN en älskad dotter... Gå in till Felicias blogg och stötta du med. Felicias mamma berättar precis hur du ska gå tillväga för att ge just Felicia en minnesgåva. Hoppas ni också vill hjälpa till...

image2167

Gårdagens Julafton hos svärmor & Leif...

   Blogg     2 kommentarer
image2161
Tomten var precis lika spännande idag ;0) Fia var helt fantastisk som Tomte!!

image2162
En söt Betty som river och sliter lite...
 
image2163
Beatas enda tjejkusin; Victoria ;0) Nu hoppas vi på fler tjejkusiner till ligan... *blinkar till några som kan ta åt sej*

image2164
Farmor Ann-Christin hade varit snäll hon med ;0) En gosig morgonrock till henne...

image2165
Hela kusinligan är samlad. <3 Visst syns det att de hör ihop?! 
Från vä; Beata, Jonathan, Rasmus, Noel, Ludwig, Victoria, Gabriel och Elias.

image2166
Ludde & Betty <3

Bilder från Julafton...

   Blogg     4 kommentarer
image2146
En stolt Betty med sin nya Pudel...  Rasmus Julklapp till sin syster ;0)

image2147
Julmysigt hos bror... <3

image2148
Julaftons värdinnan ;0) Ingen mindre än min goa svägerska Ann- Sofie.

image2149
Dax för den efterlängtade Julematen!!

image2150
Lite av allt var det ja... Ludde ser bra sugen ut på denna bilden ;0)

image2151
Ännu mera mat...

image2152
Mmmmmmm va gott ;0)

image2153
Tomten, barnens bästa vän!! En modig Allan tar i hand... Notera Ls blick ;0)

image2154
Från vä; Betty, Ludde, syster Fias Noel, Brors Allan och min Rasmus.

image2156
Värdinnan hade visst varit snäll hon med, och modig var hon som ni ser ;0)

image2157
Får syster en trist granfot?! Nä, det var ugnsformar från mor såklart. Se glad ut då Stina!! ;0) Det var ju ingen fot ju!! Nu kan du laga en massa gott till dej & B.

image2158
Till kaffet avnjöts detta goda...

image2159
Detta underbara fick jag från min syster Fia. Helt i min smak!!  Hon hade fått mej i lottningen, och jag henne ;0) Allt är köpt på Indiska... fint va?!
Tusen tack igen Sofia, du kunde inte valt nåt bättre!!

image2160
Självklart avslutar vi med en bild på mej och syrran. Vad hon fick av mej?! Det får hon själv berätta inne hos henne ;0) www.sberg.blogg.se Pöss på Er. <3

Endast Tomten (och Malin) är vaken...

   Blogg     4 kommentarer
Vi kan ju börja med att det INTE glimmar nån snö på taken, tyvärr. Men vi ska nog få ihop en mysig Jul ändå ;0) Först ska jag bara åka iväg och jobba några timmar, och i eftermiddag bär det iväg till min bror. Har just slagit in de sista paketen med tejpen som jag fick låna av syster igår. Meja myser med sin gran (som redan barrar) och Ozzy med. Ozzy är där och peter ned glitter och kulor stup i kvarten. Jag gissar att han ser bilden av sej själv och hur han gungar ;0) Se nu till att ta hand om varandra och bara njut. Känns så himla hemskt när jag tänker på att detta kanske faktiskt blir sista Julen med Meja. Vi får som sagt hoppas att tumören tar lite ledigt, och slutar växa så förbenat snabbt. Stor Julekram till Er!!

image2144  image2145

Julafton idag ;0)

   Blogg     0 kommentarer
image2143
En riktigt God Jul från Oss till Er!!

Äntligen färdig ;0)

   Blogg     2 kommentarer
Härligare känsla går inte att i ord beskriva!! Nu har jag nog faktikt inte glömt en enda person, inte ens Jörgen ;0) Nu är det jobb som gäller fram till 22.30 i kväll. Jörgen och barnen ska till syster Sofia www.sberg.blogg.se på god mat och gammal hederlig bingolotto ikväll. Stämningen ska banne mej vara på topp när vi går och lägger oss ikväll. Till alla vill jag nu bara passa på att önska en riktigt god kväll. Love you all. <3 // Kramar från en glad och lättad mirakelmalin.

image2141
Vill visa er denna bilden på Stinas lille kille, som ganska nyss förlorat sin bror... På bilden ser det faktiskt ut som att hans bror vakar över honom, eller hur?! Han mår helt okey trots sin förlust och Stina gör sitt yttersta för att skämma bort han ;0)

En mycket älskad Jul- Arne ;0)

   Blogg     3 kommentarer