Lite goa vovvar!!

   Blogg     14 kommentarer
image1396
Sååå söt!!!

image1397
Åh jag är ju bara så himla liten jag ;0)

image1398
Älskade Berner Sennen <3

image1399
Bullmastiffer gör mej oxå knäsvag...
Vilken är din favvo ras om man får fråga?!

Grattis till syster Sofia och hennes lilla familj!!!!!

   Blogg     6 kommentarer
Ja så var den stora dagen här då... Sofia och Björn är numera ÄGARE av ett döfint hus strax utanför Vara. Nu ska drömhuset helrenoveras, nytt kök och nytt ALLT!! Det ska bli så otroligt kul att följa er på er "husförvandlingsresa"
Grattis i massor från oss!!

image1395
Jag kan tänka mej att det bjuds på en del renovering i hennes blogg framöver ;0)
www.sberg.blogg.se

God morgon Sverige!!

   Blogg     6 kommentarer
Hej och hå så pigga vi känner oss. Ögonen svider, och vill helst bara gå och blunda igen. Klart som korvspad att jag bara måste sitta här en stund istället för att sova 30 minuter till ;0) Det är ju som ni vet min magiska tid på dygnet. Varför skulle man hoppa över den?! Det vore ju jätte dumt ju... Jag är bergis på att jag är PRECIS lika trött efter de där futtiga 30 minutrarna ändå. Såååå.... lika bra att ta sej en kopp go kaffe och bara njuuuuta av morgonstundens underbara myz, eller hur?! I dag jobbas det till klockan fyra. Rasmus har en skönt ledig dag idag, studiedag för att vara exakt. Brakedancen kör på som vanligt i eftermiddag. Vad har ni för helgplaner då?! Själv så ska jag jobba. Förhoppningsvis har man tid att göra nåt annat än det ;0) Kramas massor och ta hand om er!!

image1394
Sätter in en bild på lite mer morgonmyz <3 På bilden ser ni Meja och hennes Emil.
 

Dax att stoppa ungarna i badet ;0)

   Blogg     1 kommentarer
Jörgen jobbar kvällen idag, så det blir till att ta hand om nattandet själv sedan. Gissa vem jag fick den stora äran att köra till tågstationen förut då?! Jo det var ingen mindre än en liten konstnär förstår ni ;0) Hon skulle gå hela vägen från konserthuset till stationen på typ tre minuter, och det insåg hon ganska snart att hon inte skulle hinna. Så tjejen var smart nog att haffa mej precis då jag skulle till att backa ut.  Dagens goda gärning är alltså gjord ;0) Härligt när man kan hjälpa till sådär!! Tanten kom på tåget, och vi kom hem till mamma med våra chokladbollar. Nu ska kidsen ned i plurret, och sedan är det dax för saga. Det är mycket som ska hinnas med ;0) *Kramisen te er*

image1389

Ruttna äpplen stinker och chokladbollar är bruna ;0)

   Blogg     6 kommentarer
I eftermiddag har vi varit himla energiska här. Vi har städat hela trädgården på vidriga äpplen ;0§ Det var verkligen massvis med halvmosade äpplen på vår lilla matta där ute. Synd att det inte kunde vara lite fler som var ätbara. Om vi ska tala om nåt lite trevligare än ruttna äpplen, så kan vi ju prata om chokladbollar ;0) Ludde & Betty är i full färd med att rulla små bollar nu. Jag tyckte att de var så himla söta så jag vara ju bara såå tvungen att slita fram kameran, IGEN!! Mammor ger sej visst aldrig ;0)

image1385
Rulla, rulla liten bulla ;0)

image1386
En skiten liten Ludde ;0)

image1387
Åhh vad vi kan mamma!!!

image1388
Visst blev de söta?! Made by; Ludde & Betty .

Tatjanas barn nr 12, blev en riktig bjässe med sina 7,7 kg ;0§

   Blogg     0 kommentarer
image1382
Inte har hon ätit nåt speciellt heller säger hon... Läs mer här;
 http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article872704.ab
Kan meddela att hon INTE kom ut den "vanliga vägen"...

image1383

Hemma igen efter en skön promenad med Meja.

   Blogg     1 kommentarer
Så var dagens långpromenad avklarad. 7 km i (nästan) spring fart. Jesus, vad fort mina ben kan gå alltså!! Det ser nog rätt kul ;0) Nu ska jag bara försöka få i mej nåt att äta innan det är dax att hämta ungarna på barntimmarna igen. Hann tyvärr inte riktigt med frukosten förut, fyy på mej!! Vi syns och hörs <3

image1380

Detta är INTE jag och Meja... det är Ragnar "The snigel man"

image1381
Detta är nog mer jag.... fast MYCKET; MYCKET snabbare ;0)
Meja går så snabbt så hon inte ens syns i bild *ler*

Tosdags morgon...

   Blogg     2 kommentarer
God morgon på er alla där ute ;0)

I går kväll var det föräldramöte för Rasmus. Tänk att på de mötena är jag och Jörgen fortfarande de yngsta föräldrarna (tror jag) iallafall. Eftersom vi bara var 20 och 22 när han kom till världen så är vi (nog) de. Känns helt okey faktiskt. Omringad av en massa gamla uvar som gått på ett och annat möte innan oss. Hur som helst så fick jag världens myzigaste kram av min 1;a klass fröken; Sara. Rasmus har fått henne i Matte nu. Att hon känner igen en elev efter så många år är ju helt fantastiskt!! Hon har jobbat här i kommunen i 35 år nu sa hon. Sara minns jag som en mycket rättvis fröken. Så stod hon alltid med tavelkritan som att den vore en cigg. Hon hade nämligen precis slutat röka då hon blev vår fröken. Gissa hur hon hade lyckats med de då?! Jo hon hade visst suttit instängd i nåt litet rum med en såkallad "rökdoktor" utanför. Farbror doktorn hade gett henne order om att röka så mycket hon någonsin bara kunde... och det gjorde hon... Cigg efter cigg efter cigg, tills hon höll på att spy och knappt kunde andas. När hon sedan sa att hon inte ville ha nån mer så hade han tvingat henne till att ta lite mer. BARA för att hon VERKLIGEN INTE skulle vilja ta ännu en, efter ett tag. Metoden hade till Saras stora glädje fungerat ;0) Om hon är rökfri idag vet jag inte, men det hoppas jag verkligen. Nu ska jag se till att få upp mina små änglar. Det är nämligen kyrkansbarntimmar idag och Rasmus ska ta kort i skolan. Det tar säkert lite längre tid att fixa iordning sej idag då ;0) Måste ju se bra ut ni vet!! Ha en bra dag <3 Kramselikram.

image1379

Fina bilder på syster yster igen ;0)

   Blogg     3 kommentarer
image1374image1375image1376
Klart att man måste låta sin syster få pryda sin blogg!! *ler stolt* www.stinalee.blogg.se

image1377

Snälla kommentarer värmer ;0) Tack Madde!!

   Blogg     2 kommentarer

Hello babe!
Jag vill bara säga att du är ju världens sötaste!
Brukar allt tjuvtitta på bloggen din i mellan åt och bara det att du hinner är ju fantastiskt men att du har så mycket värme och godhet...Om alla vore som du skriver- skulle världen kännas som en stor varm kram!
Kram från grannen!

2007-sep-26 @ 10:20
URL: http://speciellaojag.bloggspace.se/

image1373Väkommen ska du vara till bloggarnas värld <3

Patrizia gjorde mina ögon blöta igår... (Idol i går)

   Blogg     3 kommentarer

Visst var hon helt fantastisk i går?!

image1378

Grattis till dej Gabbi!!! I dag blir du 30 ;0)

   Blogg     1 kommentarer
Jag nu välkomnar jag min kära Gabriella in till "tanternas"... Det ska bli med STOR glädje att få dej som medlem. Hoppas nu du får en underbara dag där du är. För er som inte vet, så kan jag berätta att Gabbi tog familjen och drog iväg till Italien i förra veckan. Snacka om lyxlir ;0) Njut så mycket du bara kan för i dag är det bara DIN dag. KRAM <3

image1369
Sätter in denna sköna magbild på min kära Gabbilin ;0) Elliot som tidigare låg i magen, befinner sej naturligtvis också i Italien nu, och är allt annat än lugn ;0) Han blir ju för sjuttsingen hela sex månader på Fredag.  

image1370
Betty & Gabbis Elliot. <3

image1371
Födelsedagsbruden med sin älsklingsgrabb ;0)

image1372

Ps. Blommorna är INTE köpta i din butik ;0) Titta in till butiken här; www.systrarnaknopp.se

Härlig promenad ute hos mami ;0)

   Blogg     1 kommentarer

En härlig höstdag i September skall upplevas på landet.
Här kommer lite bilder...

image1359
Eftersom Ludde glömde sin cykelhjälm hemma, så fick han ta denna ;0)

image1360
Tyvärr så är bilden inte 100... kladdiga fingrar ha nämligen varit framme igen ;0§

image1361
Nämen åhhhhh så skoj tycker Meja ;0) Lite vatten kan väl aldrig vara trist?!

image1363
Livet på landet är ju bara underbart ;0)

image1364
Vad skådar mitt norra öga?! Kan det vara ett rådjur kanske...

image1365
En tuffing med hjälm modell STOR ;0)

image1366
Meja & Gräset; 1-0.

Tisdagar är dagar det med ;0)

   Blogg     3 kommentarer

image1356

Apan på bilden ser inte överförtjust ut... undra varför?! ;0) Hoppas iallafall att ni får en kanondag med härligt höstväder. Dax att göra sej iordning nu... Krams <3

image1358

Så var kvällen här igen...

   Blogg     0 kommentarer

Efter en dag med mina små änglar, är jag allt annat än pigg. Det ska bli så himla skönt  att krypa ned i den sköna sängen här om en liten stund. I dag har vi både hunnit med en trevlig fika med Marja och hälsat på lilla mor. Jag tog en sväng förbi skoaffären i Vedum innan, men hittade inte ett jota ;0( Typiskt!! Jag får ta en koll på Oj´s i mogon. (För er som varit på Oj´s, så kan jag berätta att det är en skobutik.) Annars har väl dagen varit som den ska tror jag. Inga missöden i leksaksbacken heller. Ni kan nog aldrig gissa vad min lille Luddebudde gjorde för nåt dumt här en dag?! Grabben kissade rätt i leksaksks lådan, tro det eller ej ;0§ När jag frågade varför, och vad han tänkte på, så svarade han bara med ett busigt litet flin på läpparna. "Det gjorde jag bara för att det var så roligt mamma" Vissa dagar så undrar man att man överhuvudtaget orkar... Så det blev till att hiva hela backen i badkaret och duscha av alla små prylar, en och en. Nu sover de gott i sina små sängar. I morgon väntar en ny dag med nya äventyr ;0) Sov gott nu allihop, det ska jag göra <3 Pöss!!

image1355
Varning för heta nätter i dinoland ;0) *Kram på er*

Mår ni inte illa redan så kommer ni nog att göra det nu ;0§

   Blogg     4 kommentarer

Stackars, stackars tjej... Vem vill göra sej känd på en spya liksom?!
Klippet hittade jag hos min kära www.mammamija.blogg.se

Vi drar väl igång Måndagen med lite Mika Grace Kelly ;0)

   Blogg     2 kommentarer

Ludde & Betty rockar fett.. ;0P

Då gör jag den i bloggen då D ;0)

   Blogg     3 kommentarer

1. När gick du upp idag?

   Kl.07.15


2. Diamanter eller pärlor?

   Pärlor

3. Senaste filmen du såg på bio

   Kommer inte ihåg

4. Favorit-TV- program?

   Ser inte så mycket på tv faktiskt men sjukhusserier är spännande.

5. Vad åt du till frukost?

   Inget ännu.

6. Vad är ditt andranamn?

   Elisabeth


7. Din favoritmat?

   Svårt... finns så mycket gott... säger nog lax..

8. Vilken mat gillar du inte?

   Lever och brunabönor


9. Favoritchips?

   Har nog inga.

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?

    Lyssnar på nästan allt. Chris Cornell är kalas ;0)
 

11. Vilken bil kör du?

    Chevrolet Trans Sport och Caddyn.

  

12. Favoritmacka?

    Mina glutenfria.
  

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?

   Människor som bara pratar om sej själv och sitt.

14. Vilka är dina favoritkläder?

   Mina slitna jeans såklart ;0)


15. Om du fick åka vart du ville på semester?

      Till familjen som jag bodde hos i Florida. Saknar dem...

16. Favoritklädmärke?

    Har ingen direkt favorit


17. Var vill du dra dig tillbaka?

    Där jag får ro.

18. Favorittid på dagen?

  Morgon framför datorn. Kvällen med tända ljus ;0) 


19. Var är du född?

   (Vara) Lidköping

20
. Vilken är din favoritsport att se på?

    Friidrott


21. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?

    Ingen aning.

22. Vem tror du skickar tillbaks först?

    Carro

23. Coca Cola eller Pepsi?

    Cola 

24. Fotboll eller ishockey?

    Ingendera


25. Är du en morronmänniska eller nattuggla?

    Morronmänniska


26. Pedikyr eller manikyr?

    Manikyr


27. Några spännande nyheter att berätta för oss?

    Nej inte nu 


28. Vad ville du bli när du var liten

    STOR såklart ;0)

29. Bästa barndomsminnet?

   Alla somrar i farmors stuga på Norska västkusten.

30. Varit i Afrika?

    Japp Tunisien


31. Nånsin rullat in någon i toapapper?

    Tror inte det faktiskt.

32. Varit med om en bilolycka?

    Nope.

33. Favoritdag i veckan

    Fredag.

34. Favoritrestaurant?

    Har ingen..


35. Favoritblommor?

    Tulpaner & Liljor & Rosor... Det finns ju så många fina ju...


37. Favorit-snabbmatsrestaurant

    Skulle jag skriva Mc D här då?!

38. Äger du en cykel?

    Ja   

39. Vem fick du senaste mailet från?

    Desirèe

40. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?

    Faktiskt ingen.

41. Läggdags?

    När jag är klar med allt jag har att göra. Ca 23.00


42. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till?

   Allas


43. Senaste personen du delade middag med?

    Familjen

44. Vad lyssnar du till just nu?

   Radion och datorns surr.

45. Favoritfärg?

    Röd eller nåt.

46. Hur många tatueringar har du?

    Bara en, och det räcker gott ;0)

47. Hur många sänder du det här mailet till?

    Till er som läser.

Kopiera allt, fyll i dina svar och skicka till dina vänner!

Ha en underbar dag!!!

Kram

image1354

Härliga Söndag ;0)

   Blogg     3 kommentarer
God förmiddag på er!!

I dag ska jag åka till Vedum och köpa skor. Det skor som jag föll för igår hade inga 36;or kvar ;0( Typiskt när man äntligen hittar nåt man gillar!! Jag får hoppas på bättre tur idag. Ramus köpte sej ett par jätte läckra byxor igår. Röda stuprörs brallor. Så på Fredag är det nog en grabb i rött som drar igång festen ;-) Han är världens mysigaste shopping- kompis. Han vet PRECIS vad hans mamma passar i för nåt. Han valde faktiskt ut den jackan som jag tillslut köpte. Jag hittade två stycken som var jätte snygga på, men eftersom man inte är gjord av pengar, och bara har barnbidragen nu innan lön, så kunde det bara bli en. Nästa vecka kommer lönen  och då kan man handla lite igen ;0)  Sedan kommer jag att ta Meja på en jätte skön långpromenad. Det blir väl den vanliga rundan på 7 km. Det ser ut att bli en skön höstdag, och den ska avnjutas UTE. Jörgen städade hela vårt garage igår och förberedde poolen för att plockas in och vikas ihop. Mycket arbete med det där. Vi får vekligen hoppas att det blir lite fler badmöjligheter nästa sommar. Min bror ringde igår, trevligt när han slår en pling tycker jag. Vi får försöka att plocka med oss familjen och åka dit ut på en fika sedan. Ungarna kan behöva träffa sina små kusiner en stund. Kan hända att det får bli ett litet farmorsbesök också. Jag har nämligen två par (knapplösa) jeans, som ligger ute i bilen och skrotar. Hon brukar vara så himla duktig på det där med att sätta i nya. Så jag skulle behöva lämna dem till henne.  Nu ska jag skutta in i sköna duschen. Önskar er alla en underbar höstdag först ;0) Ta hand om er!!

image1353

Besviken eller vad?!

   Blogg     1 kommentarer
image1352