Nu är duschväggen köpt ;0)

Besöket på Coop gjorde oss en duschvägg rikare, och tretusen nånting fattigare. Det blev en med rundade väggar i  "glas". Golvet som vi skulle titta på var helt vanlig trestavs ek. Men vi valde nog bort ek ganska fort, i alla fall den eken. Vi har funderat på antik ek i stället. Den ser lite mer spännande ut kan jag tycka... lite gammal och sliten som jag tycker så mycket om ;0) Nu har vi börjat prata lite smått om soffa och möbler till vårt lilla "slott". Vad ska man köpa, och vad ska man inte köpa?! Det blir till att mäta en massa idag, och sedan är det väl bara att åka från butik till butik och bara leta. Det finns en soffa på Mio som jag tror skulle passa, men som sagt, det gäller att mäta noga så att man inte kommer hem med nåt som inte alls passar in.
Det får ju absolut inte bli knökigt och trångt!!


Här har vi två av de som vi funderar över. Den längst till vänster är Antik Ek, och den till höger är Sibirisk Björk. Det känns som att det blir Antik Ek.
Tror att vi kommer att bestämma oss och boka upp våra 60 kvm redan idag.


Denna kommer det troligtvis att bli <3


Till övervåningens lilla tv-hörna så kommer det bli en bäddsoffa. Den blir perfekt när ungarna har kompisar hemma. Fast den kommer inte att kunna vara så himla stor... Vi får helt enkelt kolla runt och se vad som finns.


Detta är duschväggen som vi köpte igår <3


Carina säger:

Fina saker, jag har precis samma smak som dig på möbler, ska bli kul att se hur ni får det hemma sen när det mesta är klart :)

2008-07-30 | 09:04:05
Mia säger:

Snygga grejer :-)

Ha en fin dag!

Kram

2008-07-30 | 10:48:23 | Bloggadress: http://studentmamma.blogg.se/
Petra säger:

Hej! Hoppas allt är bra med dej.Ni verkar ju haft det jättemysigt på eran sem på Orust.Vi har haft fullt upp med huset men nu har vi flyttat in och det känns så bra.Vi stormtrivs,fast det är en del kvar och göra iordning på.Jag kan tro ni har häcken full med erat oxå:)Det är lite komiskt för exakt den skinnsoffan har vi beställt på Mio,fast andra fåtöljer till.Men den är ju så snygg.Vi får våran i mitten av sept.Vi fastna för den med en gång.Fast det gäller verkligen och mäta ordentligt för vi hade tänkt oss både en 3-manna och 2-manna men det blev för trångt.Ha en fortsatt bra sem och lycka till med renoveringen så hörs vi.Kram

2008-07-30 | 19:16:21
Stina säger:

antik ek var finast :)

2008-07-30 | 23:42:02 | Bloggadress: http://stinalee.se
Tittar du in ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: