Våra små skatter är två överlevare <3


När syrran hittade dem ute i ladugården var de så MAGRA och SMÅ, att syrran inte ens visste om de skulle klara sej. Men klara sej har de gjort, och friska och pigga är dom också ;0) Elsa börjar t.o.m bli lite baby-FET tror jag... ;0)
 
Se till att ta Ert ansvar alla kattägare, och ge era vänner ett fint och värdigt liv. Sätt stopp för alla eventuellt oönskade små kattbebisar genom att gå till veterinären, i TID. Katter kan vara könsmogna redan vid 6 månaders ålder. Mat, värme och kärlek är A och O!! Vi kommer att se till att lille Oskar INTE kan göra nån liten kattflicka med smått. Visste ni förresten att kattmamman SKRIIIIIKER när själva parningen är klar?! Grabben råkar nämligen ha små hemska "krokar" på den lille pistolen, och dessa river sej fast i det motsatta könet då de är dax att... ja ni vet, gå & röka el nåt ;0p Tydligen så glömmer katttjejen den hemska smärtan ganska så fort. En annan sak som jag läst i en nylånad kattbok, är att en kattflicka ALDRIG skulle ställa upp på, ja ni vet... om hon inte verkligen, verkligen ville.
Och kattgrabben skulle ALDRIG göra nåt som hon INTE var med på, bara så ni vet ;0) Lite hjärta har de i alla fall de små liven. Men ojdå, nu fick ni visst värsta lektionen här ;0§  ;0)


Jennie säger:

Fint av er att ta hand om dom små liven...tänk om alla små missor hade sån tur..! finns så många stackare där ute....:(

Nu har jag sett filmen du tipsade om,den var riktigt bra...:) ska försöka somna nu..Magnus ligger här intill mig å snusar redan,han va så trött så han somnade och missade slutet av filmen.Han får kolla på de i morrn istället...:)

Kramiz

2008-10-30 | 01:26:38 | Bloggadress: http://jennieleee.blogg.se/
Jennie säger:

De där om parningen visste jag inte.....huuu va hemskt...jag hade sexvägrat..ha ha...:)

Kramiz

2008-10-30 | 13:52:15 | Bloggadress: http://jennieleee.blogg.se/
Jennie säger:

Ha ha....ja den bilden va för festlig..:)

Jo hästar är sååå mysiga...när man står och gosar med dom och stoppar in händerna under den tjocka manen och känner värmen,då längtar man tillbaka till den tiden när man va liten och typ bodde i stallet...för att inte tala om alla härliga minnen man har från vilda barbacka ritter,ridlägersomrar,kämpande på banan,bad med hästarna,terrängbanebyggen och massa luftfärder...ha ha:)

Jorå vi har haft en rätt bra dag,men vi börjar piggna på oss och bli lite rastlösa nu..:)

Ska försöka fixa en liten filmsnutt här framöver,men jag är ganska kass på sånt..:)

BAMSEKRAM

2008-10-30 | 23:02:30 | Bloggadress: http://jennieleee.blogg.se/
Tittar du in ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: