Full aktivitet i badrummet ;0)

De senaste dagarna har det hänt en hel del i stugan. Köket är nu flyttat från det gamla till det nybyggda. Elektrikern har gjort sitt med spottar och har nu även spenderat några timmar i det rummet som ska bli BADRUM. Vi har snickare som jobbar snabbt och eftektivt med att sätta gips.

Dörren dit in har sågats upp och delar av det gamla köksskåpen har slitits ut. Nu snackar vi verkligen RÖRIGT hus ska ni veta, och som grädde på moset så firar Jörgen sin 35-års dag på Söndag. Det kanske inte är bästa läget att hålla kalas just nu kanske, men vem bryr sej ;0P Lite smörgåstårta plus vanlig, ska nog fungera ändå.

I dag ger vi oss själva en liten tripp till centrala Göteborg i present. Hela familjen ska få njuta av två sköna hotellnätter <3 Ska försöka att bara mysa, äta gott, sova gott, kolla i affärer och ta en bio. BADA är nåt vi också ska göra!! Vi kommer hem på igen på Söndag, lagom till tårta och kalas ;0)

På Måndag väntar ju nåt STORT på oss. Liten ska ses ;0) Förhoppningsvis så är allt precis som det ska där inne. Snopp, snippa eller varför inte båda?! Vi får väl se vad som syns och inte ;0P Jag har i alla fall ingenting emot att "se" vilket. För mej är det mest en spännande och rolig grej och absolut inget viktigt. Ett FRISKT och STARKT barn är det enda önskemålet jag har.

Det är mycket som ska klaffa när en liten bebis blir till, så visst känns det lite nervöst. Betty hoppas på en syster så vi blir lika många av varje sort i familjen. Vi får väl se om hon får sin önskan uppfylld. Hoppas på att kunna få in bilderna här sedan så ni också kan få se vår lilla mirakelbebis <3 Idag går jag in i  graviditetsvecka 18. Tiden går RIKTIGT fort nu känns det som. Bäst att börja kolla över kläder och annat inför trippen. Kramar från tjockis bruden Malin <3

Ps. Kan hända att jag hör av mej fram i kväll när vi kommit i ordning på hotellet.. Ds.



Carro - The Lantismamma säger:

Vi skall ta en hotellnatt nästa helg förhoppningsvis:-) Vilket hotell bor ni påå? Kram Carro

2010-01-22 | 12:39:46 | Bloggadress: http://thelantismamma.blogg.se/
cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg säger:

fin blogg=)

2010-01-22 | 13:04:02 | Bloggadress: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Tittar du in ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: