Vågar ni spana in vårt renoveringskaos?! (bilder på badrummet)


Japp, här har ni den röriga sanningen ;0§ Det gamla köket är (som ni ser) delvis borta, men inte helt. När dörren in till det nya badrummet skulle öppnas upp så gick både diskmaskin och en del av överskåpen. Resten kommer att rivas ned allt efter som. Just för stunden är det badrummet som får stå i centrum för all aktivitet. Ett rum i taget!! Ska visa Er lite fler bilder efter gårdagens arbete hade jag tänkt. Det har verkligen varit ett rent nöje att få se dem arbeta ;0) På Måndag 07.00 är det dax för kakel och grejer. Ja nu förstår ni säkert varför jag blir helt skogstokig mellan varven... det tar på krafterna att bo i detta röre ;0§ Men självklart så kommer det väl en dag när allt är klart. Jag får väl drömma om den tills vidare. Hur som helst så kommer vi nog värdesätta dessa bilder ganska ordentligt en dag. Lite kul och se att det faktiskt varit ett gamalt kök här precis utanför badrummet. Bloggen är fylld med massor av renoveringsarbete längre bak, så vi behöver nog inte vara rädda för att glömma av den här tiden. Bilden på den lilla torpstugan (som huset från början faktiskt var) ska finnas där den med. Näpp, lika bra jag bjuder på resten... <3


D
etta är nåt som ögat har fått vänja sej vid...

Ska vi kika in då...?! Vågar ni...?!

För att slippa se toastolen det första man gör när man kommer in så har jag designat denna lilla vägg. Väggen kommer alltså gömma undan alla toanödiga familjemedlemmar, samtidigt som den kommer att fungerar lite som en rumsavdelare. Badavdelningen till höger och handfats-skåps avdelningen till vänster. Problemet var att vi inte fick någon bra placering för badrumsmöbeln om vi inte trollade lite, så därför fick det bli trolleri med själva toan.


KLAAAART ;0)

N
ä nu ljög jag visst lite, förlåt...


Väggen sedd från badavdelningen...

Här blir alltså den nya placeringen på toan...
  

Fortsättning följer såklart ;0)





Carro-The Lantismamma säger:

Ni har verkligen kommit långt sen vi var hos er i maj? Kommer bli spännande att se hur det utvecklar sig:-) Kram Carro

2010-01-30 | 10:27:50 | Bloggadress: http://thelantismamma.blogg.se/
linea säger:

Va roligt att vi får ta del av denna spännande renovering! :) Lycka till!

2010-01-30 | 13:04:44 | Bloggadress: http://linkis.blogg.se/
Jennie <3 säger:

Ser ut ungefär som på mitt jobb när hantverkarna är igång...=D!! Toppen att ni får hjälp,det gör ni helt rätt i nu med rotavdrag å allt...=D!!! Ni har gjort ett hästjobb ändå,tänk av långt ni kommit egentligen =D!!



Ni kommer få ett superfint badrum,blir bra med halvväggen där vid toan! Ska bli skoj att se hur allt växer fram..=D

Guld värt att ha allt dokumenterat och kvar i bloggen,hela renovering från början till slut!



Bamsekramar!

2010-01-30 | 20:47:33 | Bloggadress: http://jennieleee.blogg.se/
Tittar du in ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: