Fixerad liten bebis <3

Besöket på Mvc gick riktigt bra. Ludwig, Beata plus kompisen "E", fick följa med mej dit direkt efter simskolan. Luddes första kommentar när vi kom in i väntrummet var; "Fy sjutton vad här luktar barnmorska!!" ;0P Vad han menar med detta vet jag inte riktigt, men jag gissar att han (efter alla besök) sätter ihop den där lite speciella sjukhusdoften med just barnmorskor ;0) Idag fick jag ha en annan bm än den jag är van vid. Vi mätte magen (som nu mätte 34 cm). Hon kände även att Welma nu låg riktigt långt ned, helt fixerad och klar. Ja hade "mycket barn" i magen sa hon, och tänk att det är precis så jag känner. Welma är verkligen MYCKET barn. Ska bli väldigt spännade och se vilken vikt hon kommer ha sen. Fosterljuden låg på 134 och min vikt på 65. Urinprovet vsade 0 äggvita och blodtrycket 115/65. Var även på labb och tog Hb och socker. Skulle dessa visa nåt så skulle hon bara höra av sej. Beata hade tur och fick en läkartid redan halv tolv. Svinkopporna har nu fått lite Heracillin att fajtas med, så förhoppningsvis försvinner de snart. Vore ju FRUKTANSVÄRT om hon (pga nåt sånt) inte skulle kunna hålla i sin nyfödda lillasyster ju ;0/ Nu har vi i alla fall både hunnit få i oss mat och dukat undan. Ungarna var jätteduktiga med tanke på all väntan som ofta kan bli på vårdcentraler. Just nu småmolar det och spänner nere i bebismagen. Jobbigt att inte riktigt veta lilltjejens landningsplaner. Spännande och jobbigt på samma gång. Poolen är förresten grymt uppskattad av ungarna, kul tycker jag ;0)









Anna säger:

Hallojs!

Tänkte bara tipsa om att det finns en antibiotikasalva mot svinkoppor! Vi kämpade mot svinkoppor i 8 mån. Trots penicillin smittades vi om, igen å igen. Tills vi fick salvan! Dunderbra!

Kram kram

2010-06-28 | 18:59:12
tess säger:

vad spännande! Hoppas hon kommer snart =)=) tack för dina alltid underbara kommentarer, de ger mig styrka...!



hoppas allt e bra med er!! kramar i massor

2010-06-28 | 20:57:40 | Bloggadress: http://smultronpastra.blogg.se/
Malin svarar Anna... säger:

Tusen tack för tipset Anna. Du minns inte vad salvan hette kanske?! Finns den på apoteket?! Sist så räckte det med en kur. Bara å hoppas man har samma tur denna gång. Beata är den enda som fått kopporna än så länge. Hoppas vi andra slipper ;0§

2010-06-28 | 21:58:44
Tittar du in ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: