Lite nytt till farstun...




I förrgår tog jag, Wemlie och pappa Jörgen en tur till Em för att fixa lite grejer till farstun.
Denna (Sörsäter) serien fick det bli. Eftersom tjejen skulle ha fram den VITA varianten i utställningen, så fick vi 20% på denna varmvita. Nu börjar det "ta sej" där ute ;0) Ska bara ha tag i lite lösa krokar, spegel mm. Blir bilder sen när allt är klart.

Ps. Wemlie avskyr att åka bil och skriker ORDENTLIGT, nån mer som har samma problem?? Det känns lite trist faktiskt, så nu har jag köpt lite nya nappar IGEN. Måste träna lite till innan vi ger oss... i bilen vore det VÄLDIGT bra om tog den. Att gråta blir ju både varmt och jobbigt för henne. Ds.


Lotta säger:

Fiina grejer det där!

Vad lustigt det kan vara. Bilen är ett av de få ställen där Dalia faktiskt kan vara tyst en längre stund. Om ni inte redan testat att hänga upp något roligt i taket som hon kan titta på så gör det.

Nappgåtan har jag heller inte löst ännu...här finns en till som fortfarande tokvägrar.



Kramar från oss!!

2010-10-28 | 09:29:50
Laila♥ säger:

fan va fina saker=)

2010-10-28 | 11:07:07 | Bloggadress: http://lailaaziz.blogg.se/
Jonna säger:

Vad jobbigt med bilen! Min son som är 4 månader älskar bilen, han blir lugn så fort den rullar iväg, men tips kan ju va att inte ha på henne så mycket kläder i bilen, spegel framför bilstolen eller en mobil att titta på...hoppas det blir bättre snart!

2010-10-28 | 15:11:30
Malin svarar... <3 säger:

Jättetack för Era tips och råd!! Jag ska försöka leta fram nåt spännande att hänga där i bak, sen absolut ha lättare kläder. Blir snabbt VÄLDIGT varmt när man gråter.. eller SKRIKER så högt. Jag hoppas verkligen att detta går över för man har ju ingen lust att isolera sej helt här hemma ;0§ Tycker samtidigt så synd om henne... Tror att det är en bestämd liten dam vi fått, en tjej med humör. Tror helt enkelt att hon blir skitförbannad ;0P Vet att syster (Sbergs) Elsa var likadan. Hon skrek så fort de närmade sej bilen. Nu är det ju inte alltid hon skriker, men nästan. Så länge man vet att hon inte är för varm eller nåt annat, som typ smärta el hunger, jadå får det väl va skrik då. Men visst sjutton blir man stressad. Tack igen!! Krams från mej och en arg liten W <3

2010-10-28 | 15:45:31
Tittar du in ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: