Smärta!!

Har åkt på nåt som förmodligen är värsta nack/rygg-spärren =( Gör så ont så jag nästan grät i morse!! Började redan igår, men verkade lätta något fram på eftermiddagen/kvällen. När jag vaknade i morse var det onda värre än någonsin. Ska man beskriva det onda i ord så får det nog bli; bruten rygg/nacke. Jaja, det går väl över... sitter med vetekudde nu och försöker lirka upp de spända. Kusinen Noels kommentar igår var ju bara för skön =) -"Malin, Du ser ju faktiskt ut som en robot Malin..." 

 

Enveten som jag är så vägrar jag bli sittande. Ska nog försöka mej på ett litet bullbak tror jag. Skolavslutning i morgon, så bullar kan ju passa bra =) Sen kommer det nog bli marängtårta med glass, grädde och jordgubbar i morgon efter kyrkan. Glutenfritt, snabbt, lätt och väldigt gott. Hade förresten lite avslutning i stallet igår med. Sista lektionen fick bli en hopplektion. Igår avslutade ridläraren C lektionen på ett lite speciellt sätt. De som ville fick nämligen sitta av i en VOLT. En härlig upplevelse tyckte Beata. Efter lektionen så bjöd fröken på goda bullar, och sen överlämnades en söt liten sommarpresent från Oss. På kortet stod; "Till världens bästa ridlärare!! Tack för denna terminen och glad SOMMAR från Oss." Ridfröknar som C måste man vara väldigt rädd om!! Hon har precis det som krävs, och lagom av allt. Hoppas så in i norden att hon stannar kvar som "vår" ridlärare <3


Bella säger:

Usch, nackspärr är verkligen jobbigt! Krya på dig :)

2011-06-16 | 15:34:48 | Bloggadress: http://bellsibullsi.blogg.se/
Malin till B <3 säger:

Tack snälla Du <3 Har fortfarande grisigt ont =( Hoppas verkligen att det vänder i morgon så man kan få bli som vanligt igen. Kramar i massor från Mej =)

2011-06-16 | 23:00:39 | Bloggadress: http://malinsmirakel.blogg.se/
Tittar du in ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: